Eeterij en Proeflokaal het Stadsbrouwhuis Gallery
Eeterij en Proeflokaal het Stadsbrouwhuis Gallery
Knus & Gezellig

Eeterij en Proeflokaal het Stadsbrouwhuis

Hey, goed dat je er bent! Welkom bij Eeterij en Proeflokaal het Stadsbrouwhuis, hét speciaalbiercafé van Leiden. Hier gaat het om genieten van smaak en gezelligheid. Wat meteen opvalt, is de indrukwekkende 10 meter lange bar, waar je volop keuze hebt uit een fantastische selectie bieren.

Ben je een fan van hoppigheid? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het Stadsbrouwhuis staat bekend om zijn hoppigste IPA's en andere unieke biersoorten. En raad eens? Hun levende bierkaart verandert wekelijks, dus er is altijd iets nieuws om te proberen.

Het beste deel? Het personeel is hier om jou te helpen. Vertel ze gewoon waar je van houdt, en ze geven je graag aanbevelingen op maat. Met maar liefst 30 bieren van de tap en meer dan 100 op blik en fles, is er voor elk wat wils. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, je zult hier zeker enthousiast raken over de geweldige bierervaring die je te wachten staat. Proost op een geweldige tijd bij Het Stadsbrouwhuis!

Details van Eeterij en Proeflokaal het Stadsbrouwhuis

Openingstijden

Maandag vanaf 16:00
Dinsdag t/m Vrijdag vanaf 15:00
Zaterdag vanaf 12:00
Zondag vanaf 14:00

Meer Info

Locatie

Is dit bar gesloten? Of klopt er iets anders niet?