The Fat Pelican Gallery
The Fat Pelican Gallery
The Fat Pelican Gallery
Hip & Happening

The Fat Pelican

Hey daar! Even wat leuks delen: The Fat Pelican in Leiden is een coole urban beergarden waar je echt blij van wordt. Hier gaat het om comfort food op z'n best. We moeten het even hebben over hun kip gerechten - serieus, ze maken de beste in de stad. En als we het over bieren hebben, ben je hier aan het juiste adres voor de mooiste selectie.

Wat het extra speciaal maakt, is hun heerlijke gastvrijheid. Het team hier doet er alles aan om je een geweldige tijd te bezorgen. Dus, als je zin hebt in lekker eten, geweldige bieren en een relaxte sfeer, dan moet je zeker een keer bij The Fat Pelican langsgaan. Je zult er geen spijt van krijgen!

Goed om te weten: The Fat Pelican in Leiden is de ultieme plek voor een geweldige tijd. Hun urban beergarden is een echte aanwinst en hun kip gerechten zijn legendarisch lekker. En we hebben het nog niet eens gehad over hun bierselectie - die is gewoon top-notch. Als je op zoek bent naar de beste combinatie van goed eten, geweldige bieren en vriendelijke vibes, dan is dit jouw place to be. Het is een ervaring die je niet wilt missen!

Details van The Fat Pelican

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag vanaf 15:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Het menu van The Fat Pelican

Is dit bar gesloten? Of klopt er iets anders niet?