Café Visscher Gallery
Café Visscher Gallery
Classy & Cool

Restaurant Café Visscher

Vanaf september:

Hey, superleuk nieuws voor jou! Café Visscher in Leiden is dé place to be. En raad eens wie erachter zit? Chef Arie Visscher, die zijn talent eerder heeft laten zien bij sterrenkeukens zoals Joelia by Mario Ridder en De Librije. Hij opent nu zijn eigen zaak en dat belooft wat!

Wat Café Visscher zo bijzonder maakt, is dat het lekker laagdrempelig is. Hier kun je gewoon jezelf zijn en genieten van de spontane vibe die er hangt. Maar wacht, er is meer. Veel meer. Met een flinke dosis creativiteit en verrassende twists zorgt chef Arie voor onverwachte wendingen en bijzondere gerechten die je smaakpapillen laten dansen.

En dat is nog niet alles. De warme sfeer en de toffe bistro look maken de ervaring helemaal af. En, vergeet niet de huischampagne om te proosten op een geweldige avond. Geloof me, na een avond bij Café Visscher ga je met een grote glimlach naar huis. Als je op zoek bent naar culinaire hoogstandjes, gezelligheid en gewoon een topavond, dan is Café Visscher dé spot waar je moet zijn. Echt, mis het niet!

Details van Restaurant Café Visscher

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 11:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?