Savor & Nosh Gallery
Savor & Nosh Gallery
Classy & Cool

Restaurant Savor & Nosh

Hey daar! Ik heb geweldig nieuws voor je. Er komt binnenkort een nieuw restaurant naar Rotterdam genaamd Savor & Nosh. En ze staan op het punt om hun deuren te openen! Echt iets om naar uit te kijken. Blijf tuned voor meer informatie, want binnenkort volgt er nog veel meer over dit spannende nieuwe restaurant. Dus, als je zin hebt om iets nieuws te proberen, houd dan een oogje op Savor & Nosh!

Een restaurant met een unieke sfeer en uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een kopje koffie met huisgemaakte lekkernijen, een verrukkelijke brunch, smakelijke cocktails en bieren, of een buitengewoon diner; bij ons zit je goed! Hun menukaart brengt smaken van over de hele wereld samen.

Ben je geen ochtendmens? Maak je geen zorgen, het brunchmenu is beschikbaar van 09.00 tot 16.30 uur! Het staat vol met traditionele favorieten en eigentijdse variaties. Wil je een gerecht voor jezelf of verkies je wat gerechtjes om te delen? Alles is mogelijk!

De dinerkaart biedt een ruime keuze aan overheerlijke vlees-, vegetarische- en visgerechten die bedoeld zijn om te delen. Je zult zeker niet met honger vertrekken! Geniet van een avond met vrienden en familie, vier belangrijke momenten in het leven samen, of kom langs voor een cocktail in de namiddag. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

 

Details van Restaurant Savor & Nosh

Openingstijden

Maandag t/m Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?