Brasserie Bon Gallery
Classy & Cool

Restaurant Brasserie Bon

Restaurant Brasserie Bon in Naarden, gehuisvest in het historische Turfloods, een prachtig gebouw dat teruggaat tot 1752, is een ware parel in de Vesting. Sinds 2023 heeft Brasserie Bon zich ontwikkeld tot dé bestemming voor liefhebbers van heerlijke Franse cuisine. De warme en gastvrije sfeer wordt gecombineerd met een fantastische wijnkaart, zodat elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt. Het geheim achter hun culinaire meesterwerken? Liefde en de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd.

Wat Brasserie Bon echt onderscheidt, is hun toegewijde personeel dat altijd voor je klaar staat. Of je nu op zoek bent naar advies over wijn-spijscombinaties of gewoon wilt genieten van hun vriendelijke service, ze staan altijd voor je klaar om je diner perfect te maken. Bovendien biedt Brasserie Bon een gevarieerde menukaart, zodat je steeds weer nieuwe smaaksensaties kunt ontdekken.

Dit restaurant belooft niet alleen een culinair avontuur, maar ook een warm welkom in een historische setting. Laat je verleiden door de charme van Brasserie Bon en geniet van een onvergetelijke eetervaring in het hart van Naarden.

Details van Restaurant Brasserie Bon

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?