Vintage Gallery
Vintage Gallery
Vintage Gallery

Ontdek Vintage tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Classy & Cool

Restaurant Vintage

Ontdek de unieke smaakbeleving bij Restaurant Vintage, waar ze een harmonieus samenspel bieden van authentieke tapas en verrassende wijnen. De tapasbar heeft traditionele gerechten, perfect vergezeld van een heerlijk glas wijn. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld om de rijke smaken te onthullen.

Maar bij Vintage gaan ze verder dan alleen tapas; de wijnbar is een bestemming op zich. Neem plaats aan de indrukwekkende 12 meter lange bar, compleet met een even lange barkast gevuld met wijnen die zowel traditie als innovatie omarmen. De wijnkaart is een eerbetoon aan de diversiteit van smaken, waar ze wijnen hebben geselecteerd die weten te verrassen zonder hun oorsprong te verliezen. Stap binnen en laat je betoveren door de uitgebreide wereld van wijnen die hun wijnbar te bieden heeft.

Bij Restaurant Vintage nodigen ze je uit om te genieten van de warme ambiance en verfijnde smaken die samenkomen in een unieke culinaire symfonie. Of je nu de levendigheid van de tapasbar verkent of de elegantie van de wijnbar ontdekt, ze heten je graag welkom voor een onvergetelijke gastronomische ervaring.

Details van Restaurant Vintage

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag vanaf 17:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 15:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Vintage

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?