REX Gallery
Hip & Happening

Restaurant REX

Welkom bij Restaurant REX, gelegen in het historische Nijmegen en gehuisvest in een voormalig waterbassin, waardoor het een trendy en robuuste uitstraling heeft gekregen. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke kop koffie, een gezellige borrel of iets meer, bij Restaurant REX ben je aan het juiste adres. Het hele spectrum van de dag wordt hier bediend, waarbij je kunt genieten van heerlijke hapjes om te delen of juist een verrukkelijk gerecht voor jezelf kunt kiezen.

De keuken van Restaurant REX is een ware smeltkroes van smaken, geïnspireerd door culinaire invloeden uit Italië, Spanje en Tel Aviv. Altijd op zoek naar nieuwe en verrassende combinaties, weten ze je telkens weer te verbazen met hun inventieve gerechten. Of je nu kiest voor een klassieker of een creatieve twist, bij REX staat de smaakbeleving centraal.

Ontdek de veelzijdigheid van Restaurant REX en laat je betoveren door de levendige sfeer, de gastvrijheid en de overheerlijke gerechten. Of je nu komt voor een informele lunch, een uitgebreid diner of gewoon een gezellige borrel, bij REX beleef je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Details van Restaurant REX

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Vrijdag vanaf 11:00
Zaterdag t/m Zondag vanaf 10:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?