De Achtertuin Gallery
Hip & Happening

Restaurant De Achtertuin

Verscholen in het hart van het NYMA-terrein in Nijmegen biedt Restaurant De Achtertuin een unieke ervaring te midden van een fabrieksplein, waar creatieve geesten samenkomen. Als een veelzijdige bestemming combineert De Achtertuin de sfeer van een restaurant, club en terras in één, waardoor het een plek is waar zowel lekker eten als een levendige sociale scene samenkomen.

Het menu van De Achtertuin is geïnspireerd door streetfood uit diverse culturen, die bedoeld is om te delen. Naast het culinaire aanbod biedt het restaurant ook heerlijke borrelhapjes die perfect passen bij de ontspannen en gezellige sfeer. De uitgebreide drankenkaart maakt de ervaring compleet, met opties die aansluiten bij de diverse smaken op het menu.

In het weekend transformeert De Achtertuin in een bruisende feestlocatie met een DJ. Gasten kunnen dansen en genieten van de levendige en gezellige sfeer. Kortom, Restaurant De Achtertuin is niet alleen een eetgelegenheid, maar een ontmoetingsplaats waar culinaire verkenning en feestelijke entertainment samenkomen.

Details van Restaurant De Achtertuin

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Donderdag vanaf 17:00
Vrijdag t/m Zondag vanaf 16:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant De Achtertuin

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?