0


Klassiek & Verfijnd

Al zijn hele leven staat François Geurts graag in de keuken, het is dan ook niet gek dat hij in 2009 zijn eigen restaurant geeft geopend: FG restaurant. In dat eerste jaar werd zijn werk al beloond met een eerste Michelinster, een tweede ster volgde al snel in 2013. 

 

Bij FG kun je er vanuit gaan dat je verwend wordt, vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je de deur weer uit loopt. De smaken die je zult proeven worden uitvoerig getest in de smaak fabriek van FG. FG staat voor Fanatiek Genieten, ontdek het zelf ook!

Geschreven over restaurant FG

img

Chef-kok François Geurds houdt van experimenteren: ‘Ik ga net zolang door tot het plaatje klopt’ | Horeca Magazine

Culinaire ideeën die in eerste instantie niet mogelijk lijken, maar na veel experimenteren toch lukken. Dat is typisch François Geurds.

www.horecamagazine.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?