0


Klassiek & Verfijnd

Het restaurant, gelegen op de eerste verdieping, combineert een keuken van hoog niveau met een lage drempel. Men werkt met een (wisselend) menu en een à la carte kaart afgestemd op het seizoen, beide tegen aantrekkelijke prijzen.


Menu van restaurant
VINEUM

Voorgerecht

In sepia ingelegde zalm
pompoen, ponzu, kumquat, Umeboshi, nori

€ 13.95


Hoofdgerecht

Anjou duif
artisjok crème, artisjok, Dahl, geroosterde topinamboer, hazelnoot, gebakken eendenlever en eigen jus

€ 29.50


Nagerecht

Bloedsinaasappel macaron
bloedsinaasappel sorbet, koffie ganache, bloedsinaasappel partjes, yuzu witte chocolade poeder, bloedsinaasappel gel, mascarpone gezouten bloedsinaasappel crème

€ 13.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 36,00

Geschreven over restaurant VINEUM

img

Rotterdammer David van Steenderen wint eerste Michelin Award

Michelin heeft iets nieuws: de Michelin Award. En de allereerste keer dat de prijs wordt uitgereikt, gaat ie naar een Rotterdammer: Sommelier David van Steenderen van restaurant Vineum in Rotterdam.

www.rijnmond.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?