0


Klassiek & Verfijnd

Je zou bijna een beetje drempelvrees krijgen als het pand van Ledeboer ziet. Zo statig is het voormalige bankgebouw. Maar binnen is de sfeer totaal relaxed. Het pand staat op de hoek van de Wiedernsestraat en het Waagplein uit 1909 was ooit het hoofdkantoor van bankiershuis Ledeboer. 

 

Die grandeur straalt het aan de buitenkant zeker nog uit. Binnen is de oude sfeer gebleven, maar gemixt met invloeden van nu. Het resultaat: een ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen. Patron cuisinier Rick Blanken heeft bewezen dat culinaire kwaliteit en een relaxte sfeer zeker samengaan: een half jaar na de opening sleepte Ledeboer al een BIB-Gourmand in de wacht, Ledeboer heeft zich in 3 jaar tijd ontwikkeld tot een van de top restaurants van Twente.

 

Wil je toch op maandag of dinsdag komen eten? Of wil je komen lunchen of vergaderen? Geen probleem, dat kan op aanvraag vanaf 10 personen! 

 

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 48,50

Geschreven over restaurant Ledeboer

img

Ledeboer in Almelo nu al in Top 500 beste restaurants

Almelo is een stad om trots op te zijn! Ilse de Lange en voetbalclub Heracles komen hier vandaan. Dan hebben we het nog niet eens over de toprestaurants!

www.tubantia.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?