0


Hip & Happening

Loop binnen bij Yuzu en waan je direct in Aziatische sferen. Het bijzondere interieur nodigt uit tot lekker lang tafelen. Hier dus geen all-you-can-eat, maar heerlijk genieten van écht goed Orientaals eten! 
 

De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door speciaal te kiezen voor “de Oriënt” is de menukeuze niet beperkt tot gerechten uit bepaalde landen of streken. Hier eet je gerechten die een combinatie zijn van lekkernijen uit China, Japan, Thailand en Vietnam.
 

De basis van de gerechten bestaat uit dagverse seizoensproducten. Dat heeft tot gevolg dat de kaart een aantal keren per jaar wisselt. Je bent nooit uitgegeten bij Yuzu!


Menu - restaurant Yuzu


Geschreven over restaurant Yuzu

img

Yuzu nieuw Aziatisch kwaliteitsrestaurant in Enschede - Chefs Friends

De eigenaren van het toonaangevende restaurant Umami Hengelo starten een Aziatisch restaurant in Enschede. Daar komt in het pand onder het Holland Casino restaurant Yuzu. Voor de duidelijkheid: het wordt geen all-yo-can-eat concept, waar er al zoveel van zijn. Het wordt een restaurant met Aziastische specialiteiten zoals ramen, Thaise curry’s

chefsfriends.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?