0


Classy & Cool

Gevestigd in een monumentaal pand aan de Nieuwe Rijn, midden in het bruisende centrum bevindt zich Wielinga. Met de Brasserie als eerste kamer, de Wijnbar als tweede kamer loop je door de wijnopslag naar het restaurant. 

 

Chef-kok Henk Schreuder zwaait al jaren met de culinaire scepter. Elke avond passeren er weer culinaire, Franse hoogstandjes de revue. 

 

Heerlijk lunchen, proosten of uitgebreid dineren met prachtig uitzicht op de Nieuwe Rijn? Dan is dat echt een aanrader, om een keer langs te gaan!

 

 


Menu van restaurant
Restaurant Wielinga

Voorgerecht

Coquilles
Ceviche van Noorse handgedoken coquilles, grapefruit met limoenmousse, zeevenkel en passievruchtdressing

€ 19.50


Hoofdgerecht

Zwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met knolselderij, kastanje, biet en morillesjus

€ 27.50


Nagerecht

Bloedsinaasappel
Bloedsinaasappel met campari, champagnesabayon, serehijs en oma's cake

€ 12.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?