De liefde is een echte familiezaak. Niet alleen is de hele familie hier welkom, ook de zaak wordt gerund door een familie. Mama in de keuken, en gastheer & sommelier, zijn vader & zoon!
In dit prachtige pand moet je gewoon even naar binnen! Is het niet voor de prachtige originele architectuur, dan wel voor de gezelligheid of de mooie dranken! Een echte huiskamersfeer!
Ontdek culinair genieten in het historische klooster van Doesburg, een van de negen prachtige Hanzesteden van Nederland. Ons restaurant, uitgeroepen tot het beste groenterestaurant van de Achterhoek, heeft niet alleen twee koksmutsen ontvangen, maar ook een score van 14 punten in de prestigieuze Gault&Millau gids. Sinds januari 2024 zijn we met trots opgenomen in de Michelingids.
Geniet van een menu dat voornamelijk bestaat uit ingrediënten uit onze eigen moestuin, met 80% lokale en 20% Nederlandse producten, verrijkt door onze eigen bierbrouwerij en fermentatiekelder. Chef Björn de Waal heeft een unieke band met groenten en fruit, die hij zo lokaal mogelijk betrekt en de hoofdrol laat spelen in zijn innovatieve gerechten.
Met één van de mooiste uitzichten van het land, kun je ongedwongen genieten van toegankelijke, eerlijke en heerlijke topgerechten en wijnen: Restaurant de Kade in Stadshotel Doesburg! In eerste instantie een (prachtig) hotel maar je kunt hier dus ook fantastisch eten. Of een goed glas wijn drinken (met dat uitzicht).
Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.