Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Doesburg

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

De Liefde

Philip Gastelaarsstraat 5A 6981 BH

De liefde is een echte familiezaak. Niet alleen is de hele familie hier welkom, ook de zaak wordt gerund door een familie. Mama in de keuken, en gastheer & sommelier, zijn vader & zoon!

  • Knus & Gezellig
  • Restaurant Restaurant

Stadsbierhuys De Waag

Koepoortstraat 2-4 6981 AS

In dit prachtige pand moet je gewoon even naar binnen! Is het niet voor de prachtige originele architectuur, dan wel voor de gezelligheid of de mooie dranken! Een echte huiskamersfeer!

  • Bijzonder Bourgondisch
  • Restaurant Restaurant

Het Arsenaal 1309

Kloosterstraat 15 6981 CC

Ontdek culinair genieten in het historische klooster van Doesburg, een van de negen prachtige Hanzesteden van Nederland. Ons restaurant, uitgeroepen tot het beste groenterestaurant van de Achterhoek, heeft niet alleen twee koksmutsen ontvangen, maar ook een score van 14 punten in de prestigieuze Gault&Millau gids. Sinds januari 2024 zijn we met trots opgenomen in de Michelingids.

Geniet van een menu dat voornamelijk bestaat uit ingrediënten uit onze eigen moestuin, met 80% lokale en 20% Nederlandse producten, verrijkt door onze eigen bierbrouwerij en fermentatiekelder. Chef Björn de Waal heeft een unieke band met groenten en fruit, die hij zo lokaal mogelijk betrekt en de hoofdrol laat spelen in zijn innovatieve gerechten.

  • Hip & Happening
  • Restaurant Restaurant

Restaurant de Kade

Contre Escarpe 32 6981 BW

Met één van de mooiste uitzichten van het land, kun je ongedwongen genieten van toegankelijke, eerlijke en heerlijke topgerechten en wijnen: Restaurant de Kade in Stadshotel Doesburg! In eerste instantie een (prachtig) hotel maar je kunt hier dus ook fantastisch eten. Of een goed glas wijn drinken (met dat uitzicht). 

  • Hip & Happening
  • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.