In de 17e eeuw diende Le Papillon als zeilmakerij, tegenwoordig dient het als Bistro Restaurant. De authentieke eigenschappen van de zeilmakerij zijn gelukkig bewaard gebleven en nog steeds zichtbaar. Ervaar de intieme sfeer en geniet van diverse vis, vlees of vegetarische gerechten.
Da Pietro is in 1994 gestart als Ristorante pizzeria door Pietro en Hetty. Het restaurant ontwikkelde door tot een culinair Italiaans restaurantmet allure. Het restaurant wordt nu geleid door chef Arjen Pullen en gastheer Martin Zwart. Met een bezoek aan Da Pietro beleef je een stukje Italië.
Jan en Carin Neuteboom stoppen al meer dan 20 jaar hart en ziel in het prachtige restaurant in Elburg. Gastvrijheid staat bij 't Olde Regthuys bovenaan en gasten voelen zich daarom ook snel thuis.
In 1991 hebben Marco en Alie Bijl het restaurant Achter de Poorte gestart in Elburg. Dit is een succes, binnen een aantal jaar komen mensen vanuit wijde omgeving naar het restaurant, hier genieten ze van unieke gerechten. In 2018 dragen Marco en Alie hun restaurant over aan dochter Natasja Bijl.
Achter de Poorte heeft als missie dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en wilt gasten culinair laten genieten voor een betaalbare prijs.
Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.