Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Elburg

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

Le papillon

Vischpoortstraat 15 8081EP

In de 17e eeuw diende Le Papillon als zeilmakerij, tegenwoordig dient het als Bistro Restaurant. De authentieke eigenschappen van de zeilmakerij zijn gelukkig bewaard gebleven en nog steeds zichtbaar. Ervaar de intieme sfeer en geniet van diverse vis, vlees of vegetarische gerechten. 

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

Da Pietro

Vischpoortstraat 16 8081 ER

Da Pietro is in 1994 gestart als Ristorante pizzeria door Pietro en Hetty. Het restaurant ontwikkelde door tot een culinair Italiaans restaurantmet allure. Het restaurant wordt nu geleid door chef Arjen Pullen en gastheer Martin Zwart. Met een bezoek aan Da Pietro beleef je een stukje Italië.

  • Klassiek & Verfijnd
  • Restaurant Restaurant

't Olde Regthuys

Beekstraat 33 8081 EA

Jan en Carin Neuteboom stoppen al meer dan 20 jaar hart en ziel in het prachtige restaurant in Elburg. Gastvrijheid staat bij 't Olde Regthuys bovenaan en gasten voelen zich daarom ook snel thuis. 

  • Knus & Gezellig
  • Restaurant Restaurant

Achter de Poorte

Noorderwalstraat 21 8081 GL

In 1991 hebben Marco en Alie Bijl het restaurant Achter de Poorte gestart in Elburg. Dit is een succes, binnen een aantal jaar komen mensen vanuit wijde omgeving naar het restaurant, hier genieten ze van unieke gerechten. In 2018 dragen Marco en Alie hun restaurant over aan dochter Natasja Bijl. 

Achter de Poorte heeft als missie dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en wilt gasten culinair laten genieten voor een betaalbare prijs. 

  • Klassiek & Verfijnd
  • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.