Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Hoogeveen

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

Il Gusto

Raadhuisstraat 6 7901 BN

Dinercafé Il Gusto is het adres voor heerlijke Italiaanse gerechten. Met pizza's uit hun unieke steenoven word je heerlijk verwend.

De vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill gecombineerd met heerlijke Italiaanse wijnen of authentieke bieren maken je avond helemaal compleet. Dit is hét adres voor goed en culinair Italiaans eten in Hoogeveen.

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

Het Koetshuis

Grote Kerkstraat 24 7902CJ

Bistro Het Koetshuis is een bijzondere plek. Met heerlijke gerechten, een sfeervol restaurant en natuurlijk creatieve koks en gastvriendelijk personeel. Puur genieten is niet vaak zó gemakkelijk.

 

Een romantisch etentje met een huwelijksaanzoek is hier even goed op zijn plaats als een buffet van een vriendenclub of een familiefeest. In deze gezellige bistro geniet je van gerechten met authentieke smaken.

 

Je kunt hier terecht om een lekker wijntje te drinken op het terras of voor een smaakvol diner. Kies bijvoorbeeld voor tartaar van het Hoogveenrund met Parmezaanse kaas en bieslook of voor wildzwijnhaas met gekonfijte zuurkool en tijmjus.

  • Knus & Gezellig
  • Restaurant Restaurant

Schippershuus

Hoofdstraat 254 7901 JZ

Sinds jaar en dag is het pand van ’t Schippershuus een bekend beeld in Hoogeveen, gebouwd op de kruising van de Hoofdstraat en de Schutstraat. Gezien haar uitstraling zal niemand er raar van opkijken wanneer zij horen dat het pand een rijksmonument is met een rijke geschiedenis.

 

Dit restaurant is zo ingericht om het oude en het nieuwe te laten samenkomen waardoor het helemaal van deze tijd is, zonder afbreuk te doen aan de karakteristieke elementen die het bezit.

 

Bij ’t Schippershuus kun je tegenwoordig genieten van een heerlijke kop koffie of thee vergezeld met huisgemaakt gebak. Samen met de lunchgerechten, de warme maaltijden, wijnen en bieren. De menukaart heeft net als het interieur een flinke opfrisbeurt gehad, goede reden dus om eens aan te komen en te genieten van het aanbod.

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.