Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Joure

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

Zuiver

Douwe Egberts Plein 1A 8501 AB

Bij restaurant Zuiver kookt de chef uitsluitend met pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek, en dat proef je! Hier vind je een menu zonder kaart, om geen voedsel te verspillen. Dus laat je hier culinair verrassen met gedurfde smaakcombinaties! 

 

  • Hip & Happening
  • Restaurant Restaurant

Het Tolhuis

Appelwijk 11 8501 BM

Bij Het Tolhuis kun je terecht voor een laat ontbijt, een lunch, een diner of een lekkere borrel. Inmiddels is Het Tolhuis een begrip in Joure, het wordt gezien als de huiskamer van Joure. En dat is niet gek, want er hangt een gemoedelijke ongedwongen sfeer waar je bourgondisch kunt genieten! Op het menu staan heerlijke klassiekers, van Varkenshaas tot Zeebaars. 

  • Knus & Gezellig
  • Restaurant Restaurant

De Jongens van Joure

De Merk 13 8501 AN

Bij De Jongens van Joure worden heerlijke gerechten op tafel getoverd. Alle producten zijn vers en komen uit de streek, zo leveren lokale boerderijen de eieren en het vlees. Of je nou een vlees, vega of vis liefhebber bent, iedereen is welkom!

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.