Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Katwijk

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

Het Wapen van Kattuk

Sluisweg 2a 2225 XL

Ga je voor gezellige sfeer, heerlijk eten en een ruime keuze aan wijn en bier? Dan voel je je hier zeker thuis! Bij het Wapen van Kattuk geniet je van vernieuwde gerechten uit de Nederlandse en Franse keuken. Of je nu iets groots wil vieren, of gezellig intiem culinair wil uit eten, hier beleef je het allemaal! 

  • Hip & Happening
  • Restaurant Restaurant

SandCbar

Boulevard Zeezijde 43 2225 BB

Kom binnen en laat je door de golven mee slepen naar de Mediterrane Zee. Proef hier de relaxte sfeer van het strand leven, en de intense smaken van vers en duurzaam eten. Bij SandCbar kun je heerlijk tot rust komen tijdens een ontbijtje, lunch of verrassend diner. Met een glaasje speciale wijn, leuk biertje of een hippe Gin & Tonic in je hand, is dit the place to be in Katwijk.

  • Hip & Happening
  • Restaurant Restaurant

Het Strand Restaurant Aan Zee

Boulevard Zeezijde 23 2225 BB

Hier is het heel het jaar strand weer! Geniet in het warme paviljoen van de nieuwste gerechtjes. Proef de verassende wijn-spijs combinaties die mee gaan met de laatste trends. Ook voor een heerlijk glaasje wijn zit je hier helemaal goed. Kom tot rust en beleef alles wat het strand leven zo geweldig maakt!

  • Knus & Gezellig
  • Restaurant Restaurant

Eeterij Neefies

E.A. Borgerstraat 28a 2225 AR

Heerlijk intiem en knus, maar groots in gezelligheid! Bij Eeterij Neefies beleef je een speciale culinaire avond in het kleinste restaurant van Katwijk. Op steenworp afstand van het strand, proef je hier de passie voor gastvrijheid terug in heerlijke en lokale wijn-spijs combinaties.

  • Hip & Happening
  • Restaurant Restaurant

Sunset Blvd

Boulevard 69 2225 AG

Op een van de mooiste locaties van Katwijk, ontdek je hier een van de hipste restaurants op de boulevard! Het gezellige personeel verwent je door spannende gerechtjes, met een internationale tint. Ook voor een heerlijk wijntje, of je Morning Tea kan je bij Sunset Blvd terecht. Hier is het altijd een culinair feestje!

  • Hip & Happening
  • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.