0

Restaurants Wassenaar

Zoek restaurants op:

En/Of op Prijsniveau

De leukste culinaire evenementen in Wassenaar:


Evenementen in Wassenaar

Restaurants op de kaart

Over restaurants Wassenaar

Wassenaar is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente is welbekend door het pretpark Duinrell die zich daar bevind. Naast de 26.101 inwoners heeft ook onze koning tot begin 2019 in Wassenaar gewoond. Koning Willem-Alexander heeft met zijn vrouw Máxima en zijn drie dochters heel lang in Villa Eikenhorst op Landgoed De Horsten in Wassenaar verbleven. 

Wassenaar heeft buiten Duinrell en hun voormalige bewoner Koning Willem-Alexander nog vele andere attracties. Museum Voorlinden is een geweldige tentoonstelling van moderne en hedendaagse kunst en zeker de moeite waard om te bezoeken. Wassenaar heeft ook veel natuur gebieden zoals het duinreservaat Meijendel-Kievietsduin waar je heerlijk in de natuur kunt wandelen. 

Naast de heerlijke hotspots waar je kunt dineren is er in Wassenaar dus genoeg te doen en zul je je niet snel afvragen wat je kunt gaan doen. Het is een perfecte plek om een WijnSpijs Wandeling te doen. Als je nog niet moe bent na al het lopen, raden wij aan om nog een kijke te nemen in het duingebied Lentevreugd waar je veel loslopende dieren kunt zien in de natuur. Zeker de moeite waard!