Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Zaltbommel

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

De Eetgelegenheid

Waterstraat 31 5301 AH

Al ruim 15 jaar zwaaien Roberto en Nancy hier de scepter, en hoe. In de klassieke huiskamersfeer - mét open haard - worden bordjes van het hoogste niveau geserveerd, uiteraard vergezeld van de lekkerste wijnen. 

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

Jeszebels

Waterstraat 28 5301 AJ

Wat een verrassing is de huisgemaakte pasta, prachtige wijnkaart en huiselijke sfeer! The place to be voor een cocktail of geniet op het terras van een heerlijke espresso en een zorgvuldig uitgekozen grappa.

 

Chef Wouter de Jong bereid heerlijke gerechten met een Franse basis maar met invloeden uit de hele wereld. Kai helpt je aan een lekker bijpassend drankje, of dit nou een goede wijn is of een verrassende cocktail!

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

La Provence

Gamerschestraat 81 5301 AR

Gelegen in een prachtige monumentale villa vind je restaurant La Provence! Er hangt een welkome warme sfeer en je zit hier heerlijk met uitzicht op de haven en het stadspark. Luc van Iersel zwaait hier de scepter en staat graag in de keuken om ambachtelijke Franse gerechten te bereiden. Hierbij maakt hij graag gebruik van seizoensgebonden producten!

  • Klassiek & Verfijnd
  • Restaurant Restaurant

Bommels Bakhuys

Gamerschestraat 55 5301 AR

Dagelijks genieten van het 'Menu du Jour' uit eigen bakhuys! Als wij hier in de buurt woonden, dan hadden we hier minstens een keer in de week gezeten. Of minstens... want naast het menu is er ook een lunchkaart met meer eigen baksels, salades en heerlijke soepen.

 

Deze succesvolle bakkers werken met ingrediënten uit de buurt en laten die pure smaken spreken. Let op, je kunt beter vroeg aanschuiven. Op is hier echt op! 

  • Knus & Gezellig
  • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.