Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Zutphen

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

Vaticano

Houtmarkt 79 7201 KL

In het hart van de mooie binnenstad van Zutphen zit Restaurant Vaticano. Het monumentale pand 'Schulten Hues' herbergt de Italiaanse Parel van Zutpen. Geniet van een hapje en drankje op het zonnige terras aan de markt en verwonder je over het uitzicht. Bij binnenkomst kijk je direct in de open keuken en als je wat verder doorloopt voelt het net zo warm als de huiskamer van een Italiaanse Mama!

  • Knus & Gezellig
  • Restaurant Restaurant

Sultani

Groenmarkt 35 7201 HW

Waan je een avond op het zuidelijk halfrond. Sultani neemt je mee op een reis door de Marokkaanse en Spaanse keuken. Alle gerechten worden met liefde en passie bereid om jou de ideale smaakbeleving te geven. 

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

By Chiel

's-Gravenhof 5 7201 DN

De knusse ambiance en sublieme gerechten die chef-kok Chiel Dohmen bereidt zijn absoluut de moeite waard! De seizoenen zijn een inspiratiebron voor nieuwe combinaties. Voeg daarbij de gastvrijheid en enthousiasme voor wijnen toe en jij gaat zeker te weten genieten!

 

  • Classy & Cool
  • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.