0

WijnSpijs Wandeling in Alkmaar

Zondag 19 september van 12:00 tot 17:00 uur

ijnSpijs Wandeling Alkmaar

Alkmaar is misschien wel de allerleukste stad van Noord-Holland. Gezellige grachten, mooie panden en natuurlijk die fantastische kaasmarkt. Op zondagmiddag 19 september 2021 wordt de stad nog leuker, want dan strijkt de WijnSpijs Wandeling weer neer in Alkmaar. Een heerlijke stadswandeling afgewisseld met de heerlijkste wijn-spijscombinaties. Maak je borst maar nat voor:

  • Zes verfijnde gerechten
  • Zes begeleidende wijnen
  • Een fijne wandeling door de kaasstad Alkmaar

Bezoek de kaasmarkt van deze typisch Noord-Hollandse stad of maak een rondvaart door de grachten. Je bezoekt de zes leukste zaken van de stad waar je geniet van heerlijke wijnen en spijzen. Vind je het na al die wijn tijd voor bier? Bezoek dan Biermuseum de Boom. Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag!

Samen wandelen is het allerleukste, dus nodig je vrienden uit, app je vrienden en vraag je geliefde om gezellig te genieten op deze mooie nazomerdag.

Let op! Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd onze website goed in de gaten voor de laatste updates! 

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 294 dagen open.

Andere data

WijnSpijs Wandeling Alkmaar - 14/03/2021

Meer info