WijnSpijs Wandeling Amersfoort

WijnSpijs Wandeling Amersfoort

Laten we gezamenlijk de smaakvolle ontdekkingsreis langs de voortreffelijke restaurants van de stad maken - doe je mee met proeven?

WijnSpijs Wandeling Amersfoort
1 september
12:00 - 17:00
Tickets boeken
WijnSpijs Wandeling > Amersfoort > Zondag 1 september

de line-up

Laat je verrassen door deze toprestaurants!

Je ontdekt zes superleuke restaurants, en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie. Soms doen er meer dan 6 restaurants mee, wij maken dan een selectie voor je.

De Boot Hap & Tap

De Boot Hap & Tap

Kleine Koppel 17
Knus & Gezellig

Welkom aan boord van het unieke restaurant De Boot Hap&Tap! 
Elke dag geopend staan zij klaar om jou te verwelkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Geniet van een smakelijk taartje en een perfect kopje koffie om je dag goed te beginnen, of blijf hangen voor een uitgebreide lunch, een gezellige borrelplank of een heerlijk diner.

Hier draait alles om jouw beleving, en daarom hebben ze bewuste keuzes gemaakt in alles wat ze doen. Van de selectie ingrediënten tot het samenstellen van het menu streven ze naar toegevoegde waarde, zowel voor jou als voor het milieu.

Kom aan boord en laat je verwennen door de heerlijke gerechten en warme sfeer!

Lees meer... Minder...
De Viszaeck

De Viszaeck

Krommestraat 52
Classy & Cool

De Viszaek is een bijzonder restaurant. Het is namelijk het enige echte visrestaurant van Amersfoort! Je vind deze knusse tent in de pittoreske Krommestraat, in een rustig hoekje van het Amersfoortse centrum.

 

Chefs Lie en Rianne maken de mooiste wijnspijs combinaties met vis, schaal- en schelpdieren. Ze roken hier zelf hun paling in een rookton. En eten doe je aan het water in de prachtige tuin!

Lees meer... Minder...
Voor iedereen

Voor iedereen

Bloemendalsestraat 5
Classy & Cool

Restaurant Voor Iedereen maakt zijn naam helemaal waar. Iedereen kan hier aan zijn trekken komen. De kaart bestaat uit veel biologische producten en vanzelfsprekend ook biologische wijnen. Bij Voor Iedereen krijg je geen standaard kaart voor je snufferd. Nee, hier kun je elk gerecht als hoofd- of voorgerecht bestellen.

 

Dat betekent dat de kleine eter zich hier ook prima op zijn gemak zal voelen. Natuurlijk kun je ook meerdere kleine gerechten kiezen en een proeverij voor jezelf samenstellen. Bijkomend voordeel aan de kleine en grote kaart, is dat er minder eten wordt weggegooid.

 

Het gezellige interieur en de fijne bediening zullen ervoor zorgen dat Iedereen zich hier niet alleen thuis voelt, maar ook tevreden en voldaan naar huis zal gaan. 

 

 

Lees meer... Minder...
Hoog Vuur

Hoog Vuur

Oude Fabriekstraat 26
Hip & Happening

HOOG VUUR is gelegen in de oude Prodentfabriek. Bij HOOG VUUR ligt de focus op het bereiden van eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze in houtgestookte ovens. Die ovens zijn speciaal voor deze plek ontwikkeld. Het menu wisselt dagelijks en is dus elke keer weer een verrassing! De uitstraling van het restaurant is stoer, industrieel met veel hout. 

Lees meer... Minder...
Announcement
Nog niet alle locaties zijn bekend!
We zijn nog druk bezig met het afronden van de selectie bedrijven. Ben of ken jij een toffe zaak die hier tussen hoort? Laat het ons weten!

goed om te weten

Hoe werkt het eigenlijk, zo’n WijnSpijs Wandeling?

tickets

Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website. De verkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling. Daarna kun je ook niet meer annuleren! Na de betaling vind je je ticket in onze gratis app.

1

Wijzigingen

Als je je ticket(s) hebt afgerekend, en je ingelogd bent in onze app, zie je daar 1. Je ticket 2. Je allergieën 3. De restaurants Je ‘route’ is de volgorde waarin je de restaurant bezoekt. De allergieën en route kun je tot 48 uur vantevoren wijzigen.

2

tijdens de wandeling

Je wordt om 12 uur bij het eerste restaurant van je route verwacht. Daar laat je je ticket zien, en ga je lekker zitten. Als je klaar bent, loop je samen met je gezelschap zelf naar het volgende restaurant. Daar laat je je ticket scannen, geniet je van het eten en drinken, en ga je verder naar restaurant #3. Etcetera, etcetera.

3

Kaartjes kopen

79 Tickets boeken

Tot 40 uur voor de wandeling kun je kosteloos ruilen voor een andere wandeling

Stap 1 Inloggen
Stap 2 Aantal personen
Stap 3 Allergieën
Wachtwoord vergeten? Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!
Vorige
OK
Check je e-mail!

Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!

Inloggen
Aantal personen
Je account
Aantal personen - +
$ Totaal Totaal 158
Vorige Volgende
Allergieën Je kunt deze informatie tot 48 uur voor de wandeling nog wijzigen.
Persoon 1
Persoon 2
Vorige Afrekenen

Zoek op de kaart

Een culinaire wandeling langs deze restaurants

onze gasten aan het woord

Wat vinden anderen?

Lisa

Nov. 11, 2023

Mijn wandeling in Amsterdam

Dit was mijn eerste wandeling met WijnSpijs en ik ben fan! Mijn vriendinnen hadden al eerdere wandelingen gelopen en waren al enthousiast over dit concept, maar wat is dit een leuke dag uit! Voortreffelijke gerechten in combinatie met goede wijnen in leuke restaurants van Amsterdam! Ze houden rekening met dieetwensen, wat voor mij als vegetariër geweldig is. De wandelingen zijn geschikt voor iedereen."

Paula K.

Sep. 09, 2023

Geweldige middag in Alkmaar!

Fantastische middag gehad in Alkmaar. Heerlijke hapjes en bijpassende wijnen. De app maakte het makkelijk en leuk om door de smalle straatjes te lopen. We hebben nieuwe favoriete restaurants ontdekt en komen zeker terug bij WijnSpijs!

Sander van Bochove

Sep. 09, 2022

Third time's the charm!

Dit was onze derde Wijn en Spijs route en het blijft geweldig. Prachtige wijnen en heerlijke gerechten. Perfecte zondagmiddagbesteding voor wijn- en etenliefhebbers.

Frank Nieuwenhuis

Mei 05, 2022

Fantastische middag

Fantastische middag gehad. Heerlijke hapjes gegeten met bijpassende wijntjes. We eindigden bij Rosito's en hebben daar zelfs nog een "extra wijntje" gedronken om de leuke middag af te sluiten

F.J. Hazen

Mrt. 03, 2022

Leukste dag sinds lange tijd

Fantastisch concept! Leukste dag sinds lange tijd. Nieuwe dingen gegeten, heerlijk aangeschoten, en de stad waarin ik geboren en getogen ben herontdekt. En gewoon ontzettend gezellig. En we hadden mazzel met het weer! Gaan we zeker vaker doen! En misschien voor de gein eens in een andere stad... Maar, al om al, helemaal geweldig!!!

Sanne de Vries

Feb. 02, 2020

Top!

Wij hebben net de Wijn en Spijs wandeling in Nijmegen gelopen. Dit was alweer onze derde keer dat we hebben deelgenomen aan een Wijn en Spijs route. Als je van mooie wijnen en bijpassende heerlijke gerechten houdt, dan is dit een perfecte zondagmiddag besteding.