0

WijnSpijs Wandeling in Arnhem

Zondag 15 november van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Arnhem

Op zondagmiddag 15 november strijkt de WijnSpijs Wandeling weer neer in de mooie hoofdstad van Gelderland: Arnhem. Het belooft een mooie lenteachtige dag te worden. Perfect dus voor een stevige wandeling die wordt afgewisseld met heerlijke traktaties. Je mag je alvast verheugen op de volgende hoogtepunten:

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door de stad

Je wandelt door de gezellige stad van Arnhem. Je struint over het Kerkplein langs de statige Eusebius. Op deze heerlijke zondagmiddag hebben de chefs van de zes restaurants speciaal voor jou de lekkerste wijn-spijs combinaties samengesteld!

Waar wacht je nog op? Hoe meer ziel hoe meer vreugd, dus verzamel je vrienden, app je familie en vraag je geliefde mee op deze fijne WijnSpijs Wandeling!

Update 8 juni 2020: Deze wandeling is in verband met de corona maatregelen verplaatst van zondag 5 juli 2020 naar zondag 15 november 2020.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 123 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Arnhem.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Arnhem. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief