0

WijnSpijs Wandeling in Delft

Zondag 11 juli van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Delft

Hou jij van grachtjes, eeuwenoude panden en historie? Maar wil je niet onder de voet worden gelopen door hordes toeristen? Dan moet je echt naar Delft, misschien wel de mooiste stad van Holland. En op zondagmiddag 11 juli wordt Delft nog mooier, want dan strijkt de WijnSpijs Wandeling neer voor opnieuw een succesvolle editie in de Prinsenstad. Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes hoogstaande gerechten
  • Zes verfijnde wijnen
  • Een fijne wandeling door Delft

Delft staat bekend om het Delfts Blauw, schilder Johannes Vermeer en de verbintenis met de familie van Oranje die sinds de 16e eeuw worden bijgezet in de graftombes van de Nieuwe Kerk. Maar Delft staat ook bekend op zijn smakelijke kant! Hier creëren ze ook heerlijke combinaties van wijnen en spijzen! 

Wandelen en eten is natuurlijk het allerleukste samen. Dus waar wacht je nog op? App je vrienden, bel je familie, vraag je geliefde of neem je buurvrouw mee en geniet samen op deze fijne zondagmiddag!

Update 11 december: naar aanleiding van de persconferentie op 8 december is deze wandeling verplaatst van 10 januari naar 11 juli.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Andere data

WijnSpijs Wandeling Delft - 05/09/2021

Meer info

WijnSpijs Wandeling Delft - 31/10/2021

Meer info