0

WijnSpijs Wandeling Delft

26 november van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Delft

Delft, waar denk jij dan aan? Aan Delfts blauw? Of aan de Hollandsche Meesters? Of misschien aan prachtige oude historische huizen en grachtjes? Allemaal correct!

En op zondagmiddag 26 november 2023 is er in deze mooie stad iets bijzonders te doen want de enige echte WijnSpijs Wandeling strijkt er weer neer. Kom ook genieten van smakelijke wijn-spijscombinaties en een erg toffe wandeling. Dit wil je niet missen!

Wat gaat er precies gebeuren?

  • Nou, sowieso een heerlijke wandeling door een ansichtkaartje met zes bezoeken aan fijne restaurants
  • Zes verrukkelijke gerechten die speciaal voor jou worden bereid
  • Zes kwaliteitswijnen om van te genieten
  • Download ook de gratis WijnSpijs App!

Het Huis van Oranje heeft een hechte band met Delft en ook dat is niet voor niets. De rijke historie met bijbehorende architectuur is alomvertegenwoordigd. En wat betreft culinaire cultuur is Delft ook al een aanrader.

Wandelen en eten is natuurlijk het allerleukst om samen te beleven. Dus waar wacht je nog op? App je vrienden, bel je familie, vraag je geliefde of neem je buurvrouw mee. Mail die grappige collega's en sms die oom en tante en geniet samen op deze fijne zondagmiddag!

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Andere data

WijnSpijs Wandeling Delft - 02/07/2023

Meer info