0

WijnSpijs Wandeling in Den Haag

Zondag 4 oktober van 12:00 tot 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Den Haag

Op zondagmiddag 4 oktober is het weer zover. De WijnSpijs Wandeling doet de Hofstad aan. Grijp je kans en kom wandelen langs de mooie Haagse grachten. Laat je verrassen door alles wat deze veelzijdige stad allemaal te bieden heeft op culinair gebied. Maak je borst maar nat voor de volgende hoogtepunten:

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door de binnenstad van Den Haag

Het belooft een zonovergoten zomerse dag te worden. Ideaal om Den Haag te ontdekken. Stad van de regering en het Koninklijk Huis, maar ook van culinair genieten op de 42ste verdieping van een wolkenkrabber! Of wat dacht je van een goede wijn met heerlijk hapje in één vna d oudste panden van de stad.

Oud ontmoet jong tijdens deze WijnSpijs Wandeling, dus waar wacht je op? Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet samen op deze fijne zondagmiddag!

Update 9 juni 2020: Deze wandeling is in verband met de corona maatregelen verplaatst van zondag 19 juli 2020 naar zondag 4 oktober 2020.

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 80 dagen open.

Restaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Den Haag.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Den Haag. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief