0

WijnSpijs Wandeling in Enschede

Zondag 7 november van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Enschede

Enschede, de gezelligste stad van Twente, misschien wel van heel Oost-Nederland. En binnenkort wordt Enschede nog veel gezelliger. Zet zondagmiddag 7 november 2021 in je agenda, want de WijnSpijs Wandeling komt opnieuw naar Enschede. Kom gezellig wandelen en geniet van het najaarsweer, terwijl je heerlijk verwend wordt door fantastische wijnen en spijzen. Wat mag je allemaal verwachten?

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Een fijne wandeling door de stad

Enschede is een oude industriestad aan de rand van Nederland, dicht bij de Duitse grens. Natuurlijk staat de stad bekend om de bierbrouwerij van Grolsch, maar je kunt er ook heerlijk genieten met de lekkerste wijnen. Daarom hebben wij zes toffe restaurants uitgekozen die speciaal voor jou de beste wijn-spijs combinaties hebben samengesteld!

Wandelen is het gezelligste met z’n allen. Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet saampjes op deze fijne zondagmiddag!

Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd de website of je app in de gaten voor de laatste update.

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenement
Let op: de kaartverkoop is nog max. 250 dagen open.

Andere data

WijnSpijs Wandeling Enschede - 16/05/2021

Meer info