0

WijnSpijs Wandeling Heemskerk

16 juli van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Heemskerk

De tweede wandeling in Heemskerk is een feit! Ga op zondagmiddag 16 juli op bezoek bij de zes leukste restaurants van Heemskerk. Waar mag jij je alvast op verheugen?

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Loop deze heerlijke wandeling met behulp van de gratis WijnSpijs App!

Heemskerk is een dorp met verrassend veel historie. Kastelen, oude kerken, die zijn er allemaal te vinden. Zo staat bijvoorbeeld Slot Assumburg in het oosten van Heemskerk. Dit kastaal dateert nog uit de 13e eeuw!

Iedereen is welkom, maar de kaartverkoop is beperkt. Wacht dus niet te lang met het bestellen van je tickets en laat je eens lekker verrassen.

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Heemskerk.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Heemskerk. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief