WijnSpijs Wandeling Heerenveen

WijnSpijs Wandeling Heerenveen

Een middag vol verrassingen en smaaksensaties - ontdek de culinaire parels van de stad tijdens deze tour langs restaurants!

WijnSpijs Wandeling Heerenveen
20 oktober
12:00 - 17:00
Tickets boeken
WijnSpijs Wandeling > Heerenveen > Zondag 20 oktober

de line-up

Laat je verrassen door deze toprestaurants!

Je ontdekt zes superleuke restaurants, en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie. Soms doen er meer dan 6 restaurants mee, wij maken dan een selectie voor je.

Goed om te weten voor deze wandeling
  • Tijdens deze wandeling bezoek je 5 restaurants, maar krijg je natuurlijk 6 heerlijke gerechten. 
  • In het vijfde restaurant op je route krijg je naast een gewone Wijn-Spijs combinatie ook een dessert mét dessertwijn als heerlijke zoete afsluiter. 
Het Postkantoor

Het Postkantoor

Gemeenteplein 81
Classy & Cool

Deze zeer verzorgde zaak is de huiskamer van ondernemend Heerenveen. En of je nu een luxe plateau deelt aan de bar of een uitgebreid diner met bijpassende wijnen kiest, je gaat genieten! 

Lees meer... Minder...
't Gerecht

't Gerecht

Gemeenteplein 33
Classy & Cool

Midden in het centrum van Heerenveen, op het gemeentepleintje bevindt zich grand café 't Gerecht. Een unieke lokatie waar vroeger rechterlijke uitspraken gedaan werden. Nu de plek voor heerlijk lunchen en dineren. Deze hotspot moét je bezocht hebben. 

Lees meer... Minder...
Frisone Pazzo

Frisone Pazzo

Burgemeester Falkenaweg 56
Klassiek & Verfijnd

Wilt u genieten van pure, eigentijdse Italiaanse gerechten in het hart van Friesland? In de historische ambiance van het prachtige monumentale pand van de ‘Technische School’ in Heerenveen nemen wij u mee op een culinaire reis naar het gastronomische Italië. Op zomerse dagen zal de mediterrane ambiance niet ontbreken op ons sfeervolle terras. Met onze verschillende vestigingen zowel in Arnhem ‘’Donna Pazzo’’ als in Soestduinen ‘’Statione pazzo’’ zijn de Pazzo’s, wat zoveel betekent als ‘gek’ trots op de Italiaans keuken. Houdt u van Italië, dan houdt u van Frisone Pazzo, Buon appetito!

Osteria?
Frisone Pazzo is een Osteria, van oorsprong is dat een een plek in Italie waar je wijn drinkt en waar authentiek eten geserveerd wordt. Door de jaren heen heeft het eten een grotere betekenis gekregen. De gerechten zijn simpel en zijn gebaseerd op lokale specialiteiten bestaande uit pasta’s, vis- en vleesgerechten.

Lees meer... Minder...
Ferron

Ferron

Lindegracht 21
Knus & Gezellig

Nunzio, eigenaar van Ferron in Heerenveen, brengt zijn Italiaanse culinaire passie tot leven in het proeverijconcept van Ferron. Geïnspireerd door een onvergetelijke reis naar Milaan met zijn dochter, waar ze onder de Italiaanse zon genoten van diverse hapjes en een heerlijk wijntje, ontstond de idee van de proeverij plank bij Ferron. De plank biedt een variatie aan mediterrane lekkernijen om gasten te laten genieten van de Italiaanse keuken en nieuwe smaken te ontdekken.

Ferron streeft ernaar om niet alleen een restaurant te zijn, maar ook een plek waar Italiaanse elegantie wordt toegevoegd aan diverse gelegenheden, zowel in het restaurant als bij catering voor externe evenementen. Het restaurant brengt kunst tot leven met een roterende expositie, en op zondagen zorgen muziekmiddagen voor een gezellige sfeer. Ferron biedt een unieke ervaring waarbij genieten, delen en de Italiaanse gastvrijheid centraal staan.

Lees meer... Minder...
La Bistro

La Bistro

Dracht 6
Knus & Gezellig

Ontmoet Auke Sonsma, de bevlogen eigenaar en chef-kok van La Bistro uit Langweer. Na jarenlange ervaring als kok bij diverse restaurants, besloot Auke in 2012 zijn eigen avontuur te starten in Langweer met AnderS.

Nu, na een grondige verbouwing, heeft Auke op 27 november La Bistro geopend in het bruisende Heerenveen. Samen met de gastvrouw Lamkje Huitema leidt Auke deze nieuwe onderneming in het hart van Heerenveen. Auke prijst Lamkje als een gastvrouw in hart en nieren, die eerder al betrokken was bij het opzetten van de zaak in Langweer. Ze zal beide vestigingen blijven aansturen en is als gastvrouw regelmatig te vinden op de vloer, aldus Auke Sonsma.

La Bistro staat klaar om je dagelijks vanaf 10.00 uur te verwelkomen.

Welkom bij La Bistro, waar passie voor koken en gastvrijheid samenkomen!

Lees meer... Minder...
Announcement
Nog niet alle locaties zijn bekend!
We zijn nog druk bezig met het afronden van de selectie bedrijven. Ben of ken jij een toffe zaak die hier tussen hoort? Laat het ons weten!

goed om te weten

Hoe werkt het eigenlijk, zo’n WijnSpijs Wandeling?

tickets

Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website. De verkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling. Daarna kun je ook niet meer annuleren! Na de betaling vind je je ticket in onze gratis app.

1

Wijzigingen

Als je je ticket(s) hebt afgerekend, en je ingelogd bent in onze app, zie je daar 1. Je ticket 2. Je allergieën 3. De restaurants Je ‘route’ is de volgorde waarin je de restaurant bezoekt. De allergieën en route kun je tot 48 uur vantevoren wijzigen.

2

tijdens de wandeling

Je wordt om 12 uur bij het eerste restaurant van je route verwacht. Daar laat je je ticket zien, en ga je lekker zitten. Als je klaar bent, loop je samen met je gezelschap zelf naar het volgende restaurant. Daar laat je je ticket scannen, geniet je van het eten en drinken, en ga je verder naar restaurant #3. Etcetera, etcetera.

3

Kaartjes kopen

79 Tickets boeken

Tot 40 uur voor de wandeling kun je kosteloos ruilen voor een andere wandeling

Stap 1 Inloggen
Stap 2 Aantal personen
Stap 3 Allergieën
Wachtwoord vergeten? Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!
Vorige
OK
Check je e-mail!

Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!

Inloggen
Aantal personen
Je account
Aantal personen - +
$ Totaal Totaal 158
Vorige Volgende
Allergieën Je kunt deze informatie tot 48 uur voor de wandeling nog wijzigen.
Persoon 1
Persoon 2
Vorige Afrekenen

Zoek op de kaart

Een culinaire wandeling langs deze restaurants

onze gasten aan het woord

Wat vinden anderen?

Lisa

Nov. 11, 2023

Mijn wandeling in Amsterdam

Dit was mijn eerste wandeling met WijnSpijs en ik ben fan! Mijn vriendinnen hadden al eerdere wandelingen gelopen en waren al enthousiast over dit concept, maar wat is dit een leuke dag uit! Voortreffelijke gerechten in combinatie met goede wijnen in leuke restaurants van Amsterdam! Ze houden rekening met dieetwensen, wat voor mij als vegetariër geweldig is. De wandelingen zijn geschikt voor iedereen."

Paula K.

Sep. 09, 2023

Geweldige middag in Alkmaar!

Fantastische middag gehad in Alkmaar. Heerlijke hapjes en bijpassende wijnen. De app maakte het makkelijk en leuk om door de smalle straatjes te lopen. We hebben nieuwe favoriete restaurants ontdekt en komen zeker terug bij WijnSpijs!

Sander van Bochove

Sep. 09, 2022

Third time's the charm!

Dit was onze derde Wijn en Spijs route en het blijft geweldig. Prachtige wijnen en heerlijke gerechten. Perfecte zondagmiddagbesteding voor wijn- en etenliefhebbers.

Frank Nieuwenhuis

Mei 05, 2022

Fantastische middag

Fantastische middag gehad. Heerlijke hapjes gegeten met bijpassende wijntjes. We eindigden bij Rosito's en hebben daar zelfs nog een "extra wijntje" gedronken om de leuke middag af te sluiten

F.J. Hazen

Mrt. 03, 2022

Leukste dag sinds lange tijd

Fantastisch concept! Leukste dag sinds lange tijd. Nieuwe dingen gegeten, heerlijk aangeschoten, en de stad waarin ik geboren en getogen ben herontdekt. En gewoon ontzettend gezellig. En we hadden mazzel met het weer! Gaan we zeker vaker doen! En misschien voor de gein eens in een andere stad... Maar, al om al, helemaal geweldig!!!

Sanne de Vries

Feb. 02, 2020

Top!

Wij hebben net de Wijn en Spijs wandeling in Nijmegen gelopen. Dit was alweer onze derde keer dat we hebben deelgenomen aan een Wijn en Spijs route. Als je van mooie wijnen en bijpassende heerlijke gerechten houdt, dan is dit een perfecte zondagmiddag besteding.