0

WijnSpijs Wandeling Hengelo

16 juli van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Hengelo

Na het succes van vorig jaar komt de WijnSpijs Wandeling weer naar Hengelo! Op zondagmiddag 16 juli om precies te zijn. Mooie gerechten en heerlijke wijn in een gezellig entourage. Kom je ook wandelen? Het is echt de moeite waard, want je wordt getrakteerd op onder andere:

  • Zes voortreffelijke gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Zes keer ga je met je gezelschap naar een heus restaurant in Hengelo
  • De gratis WijnSpijs App krijg je er ook bij!

De WijnSpijs Wandeling voert je langs de leukste restaurants van de stad en krijg je de beste wijn-spijscombinaties voorgeschoteld, die speciaal voor jou zijn samengesteld! Ontdek deze knusse industriestad, vol met mooie opgeknapte fabriekspanden. En samen genieten is helemaal top, dus nodig al je vrienden uit!

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Hengelo.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Hengelo. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief