0

Culinaire Evenementen in HilversumWijnSpijs Wandeling Hilversum

zondag 31 maart van 12:00 tot 17:00 uur


Bistro De Smaakboutique

Bleu

De Open Keuken

Eten bij Sidney

Heren Spyker

Paisan

WijnSpijs Wandeling Hilversum

Wandel jij op 31 maart met ons mee langs de leukste restaurants van de stad?

 • Zes verrassende gerechten
 • Zes bijpassende wijnen
 • Een fijne wandeling door de stad

Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag!

Het leukste uitje van Hilversum staat weer op de agenda! Verken deze mediastad op culinair gebied. De restaurants staan te springen om jou te ontvangen en je te laten proeven van hun signature dish. Klinkt als de ideale zondag, toch?

TICKETS
Surprise Dinner Hilversum

donderdag 4 april van 19:00 tot 22:00 uur


Surprise Dinner Hilversum

Mediastad Hilversum is de belangrijkste stad in de landstreek het Gooi, maar wist je dat je er ook perfect nieuwe culinaire combinaties kunt ontdekken? 

Op donderdag 4 april staan drie fan-tas-tische restaurants klaar om jou te verbazen met hun culinaire creaties en heerlijke wijnen. Ga de complete verrassing aan:

 • 3-Gangenmenu
 • 3 Bijpassende wijnen
 •  3 Toprestaurants

Welke zaken je bezoekt blijft een verrassing tot het laatste moment!

Ben jij klaar voor een geweldige culinaire beleving? Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van ons een email met je startrestaurant. Pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie.

Zo ga je door tot je drie waanzinnige wijnspijs combinaties hebt gehad en de leukste restaurants van Hilversum hebt ontdekt!

TICKETS
Surprise Dinner Hilversum

donderdag 2 mei van 19:00 tot 22:00 uur


WijnSpijs Surprise Dinner Hilversum

Vind jij het ook zo moeilijk kiezen uit de vele goede restaurants die deze mediastad te bieden heeft? Daar hebben wij dé oplossing voor. Laat je op 2 mei verrassen:

 • 3-Gangen verrassingsmenu
 • 3 Bijpassende heerlijke wijnen
 • 3 Toprestaurants
Maar welke zaken je bezoekt? Dat proberen we zo lang mogelijk een verrassing te houden! Op de dag van je Surprise Dinner krijg je van ons een email met je startrestaurant. Pas na het voorgerecht krijg je een hint over je volgende locatie. Na deze avond heb je drie heerlijke wijnspijs combinaties gehad en ken je culinair Hilversum op je duimpje! Ben jij klaar voor een waanzinnige culinaire beleving?

TICKETS
WijnSpijs Wandeling Hilversum

zondag 6 oktober van 12:00 tot 17:00 uur


WijnSpijs Wandeling Hilversum

Op 6 oktober 2019 is het weer zover! Ben jij er ook weer klaar voor om langs de leukste en lekkerste restaurants van de stad te wandelen?

 • Zes uitstekende gerechten
 • Zes heerlijke wijnen
 • Een sfeervolle wandeling door de stad

Heb jij ook veel zin om er een gezellige zondagmiddag van te maken, trommel de vrienden, familie of de buurvrouw op en ga lekker genieten.

Deze WijnSpijs Wandeling is het ideale uitje voor de echte lekkerbekken die zich eens willen laten verwennen in deze mediastad. Terwijl je geniet van de lekkerste wijn en spijs combinatie kun je heerlijk bijkletsen, dus wie komt er ook?

Deze wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd de website of je app in de gaten voor de laatste updates.

TICKETS