0

WijnSpijs Wandeling Oisterwijk

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Hè jammer!


Deze WijnSpijs Wandeling is nog niet in de verkoop :( Laat hieronder je mailadres achter en je krijgt van ons een berichtje zodra er een datum bekend is!

Over deze wandeling


YES, de datum van de 2017 SPECIAL EDITION WIJNSPIJS WILDWANDELING is bekend! Op zondagmiddag 19 november 2017 is het zo ver. De wandeling gaat langs 5 restaurants Hotel de Leijkhof, Otori, Lenartz, Kafe van Leer & De Kazerne (binnenkort open). Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijnspijs combinatie met als thema WILD.


Alle routes hebben een gemeenschappelijke zesde halte: Restaurant Kafé van Leer waar je als afsluiter een dessertje met bijpassende wijn krijgt. Tijdens de afterparty krijg je het dessert van Heel Holland Bakt chef Robèrt van Beckhoven!


UPDATE! Let op: Heb jij STRIPPENKAARTEN? Deze zijn NIET GELDIG -nou ja- ze worden vervangen door E-TICKETS. Je hebt of krijgt binnenkort een mailtje in je inbox daarover. (Geen email? neem contact met ons op via info@wijnspijs.nl). Met deze tickets krijg je ook de laatste update over de wandeling en de route!!