0

WijnSpijs Wandeling Oss

26 februari van 12:00 - 17:00 uur

WijnSpijs Wandeling Oss

Ben jij 26 februari ook aanwezig bij het leukste culinaire event van de stad?

Oss is een unieke stad in Nederland die voor iedereen iets te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar culturele ervaringen, outdoor avonturen of een heerlijke culinaire dag, Oss heeft het allemaal.

  • Zes bijzondere gerechten
  • Zes heerlijke wijnen
  • Vijf unieke restaurant bezoeken
  • Een toffe wandeling door de stad

Kom op deze zondagmiddag genieten met je beste vrienden, de liefde van je leven of de hele buurt! Het zit hier vol met culinaire pareltjes, waar jij tijdens de wandeling mooie wijn-spijs combinaties kunt proeven. Bestel snel je kaarten & laat je door Oss verwennen! 

Deze wandeling eindigt met een dessertronde. Bij je vijfde restaurant blijf je na de wijnspijs combi zitten voor het dessert en krijg je dus 2 gangen.

Tijdens de wandeling loop je op eigen gelegenheid van restaurant naar restaurant. Wees vrij om hier een eigen invulling aan te geven. Wandel je graag door het park? Of liever langs een historisch plein? De route is helemaal aan jou! Houd er wel rekening mee dat je ruim voor 17:00 uur bij het laatste restaurant bent.

 

Tickets

  • 6 Gerechten / 6 Wijnen / 6 Restaurants

  • Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementRestaurants op de kaart

Wij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Oss.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Oss. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief