WijnSpijs Wandeling Woerden

WijnSpijs Wandeling Woerden

Ontdek de stad op een gezellige en smakelijke manier met een culinaire rondleiding langs de leukste restaurants.

WijnSpijs Wandeling Woerden
22 september
12:00 - 17:00
Tickets boeken
WijnSpijs Wandeling > Woerden > Zondag 22 september

de line-up

Laat je verrassen door deze toprestaurants!

Je ontdekt zes superleuke restaurants, en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie. Soms doen er meer dan 6 restaurants mee, wij maken dan een selectie voor je.

Bij Petrus

Bij Petrus

De Kazerne 5
Bijzonder Bourgondisch

Aan het Kerkplein vind je Bij Petrus. Van een lekkere cappuccino met eigengemaakte taart tot aan een heerlijk diner. Daarnaast is dit de plek om lekker te ontspannen. Wie neem jij mee? 

 

 

Het restaurant is 10 minuutjes lopen vanaf het treinstation en is ook gemakkelijk te bereiken met de auto. 

 

 

 

Lees meer... Minder...
Bistro de Bock

Bistro de Bock

De Kazerne 7
Classy & Cool

Herkenbaarheid, dat is waar Bistro de Bock in Woerden voor staat. Bistro de Bock bevindt zich in het monumentale pand De Kazerne, en dat zie je terug in het interieur, klassiek met een moderne twist. En dat vindt je ook terug in de gerechten.

Lees meer... Minder...
Bistronoom

Bistronoom

Kruittorenweg 13
Hip & Happening

Kom lekker genieten van gastronomie en de kunst van het koken in een ongedwongen sfeer bij Bistronoom in Woerden. Laat je verrassen door de vernieuwende gerechten die bestaan uit mooie, herkenbare en kraakverse producten.

 

Bistronoom gebruikt eerlijke producten uit de regio en zelfs uit de eigen moestuin. Er hangt een ontspannen sfeer; geen jasje-dasje of linnen op tafel, maar juist een hele relaxte bistro-setting.

 

Je vindt Bistronoom in een bijzonder historisch pand aan de kruittorenweg. Dus kom snel een keertje langs en kies zelf je plek in de kas, de woonkamer of het zomerse terras. 

Lees meer... Minder...
De Woerdenaar

De Woerdenaar

Havenstraat 45
Hip & Happening

Woerden is een restaurant rijker en niet zomaar eentje. In het hart van Woerden vind je restaurant De Woerdenaar. Hier wordt gekookt met biologische en eerlijke ingrediënten. Inkopen wordt gedaan bij de lokale ondernemers, het liefst op de fiets! 

 

Goed en verrassend eten wordt bereidt door chef kok Mark (we kennen hem onder andere van restaurant Auguste in Maarssen). Gastheer Pascal creëert een fijne sfeer en vertelt je met passie over de achtergronden van de producten.

 

Tot lang in het seizoen kan je buiten zitten in de deels overdekte binnentuin met een authentieke waterput, moestuin en theetuin. Wat een mooie plek is de Woerdenaar!

Lees meer... Minder...
Kasteel Woerden

Kasteel Woerden

Kasteel 3
Bijzonder Bourgondisch

Van imposante woning voor belangrijke Woerdenaren tot militair ziekenhuis: Kasteel Cafe Woerden! Naast het gezellig nuttigen van een hapje en een drankje op deze bijzondere locatie, worden hier ook feesten en bijeenkomsten georganiseerd. 

Lees meer... Minder...
Announcement
Nog niet alle locaties zijn bekend!
We zijn nog druk bezig met het afronden van de selectie bedrijven. Ben of ken jij een toffe zaak die hier tussen hoort? Laat het ons weten!

goed om te weten

Hoe werkt het eigenlijk, zo’n WijnSpijs Wandeling?

tickets

Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website. De verkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling. Daarna kun je ook niet meer annuleren! Na de betaling vind je je ticket in onze gratis app.

1

Wijzigingen

Als je je ticket(s) hebt afgerekend, en je ingelogd bent in onze app, zie je daar 1. Je ticket 2. Je allergieën 3. De restaurants Je ‘route’ is de volgorde waarin je de restaurant bezoekt. De allergieën en route kun je tot 48 uur vantevoren wijzigen.

2

tijdens de wandeling

Je wordt om 12 uur bij het eerste restaurant van je route verwacht. Daar laat je je ticket zien, en ga je lekker zitten. Als je klaar bent, loop je samen met je gezelschap zelf naar het volgende restaurant. Daar laat je je ticket scannen, geniet je van het eten en drinken, en ga je verder naar restaurant #3. Etcetera, etcetera.

3

Kaartjes kopen

79 Tickets boeken

Tot 40 uur voor de wandeling kun je kosteloos ruilen voor een andere wandeling

Stap 1 Inloggen
Stap 2 Aantal personen
Stap 3 Allergieën
Wachtwoord vergeten? Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!
Vorige
OK
Check je e-mail!

Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!

Inloggen
Aantal personen
Je account
Aantal personen - +
$ Totaal Totaal 158
Vorige Volgende
Allergieën Je kunt deze informatie tot 48 uur voor de wandeling nog wijzigen.
Persoon 1
Persoon 2
Vorige Afrekenen

Zoek op de kaart

Een culinaire wandeling langs deze restaurants

onze gasten aan het woord

Wat vinden anderen?

Lisa

Nov. 11, 2023

Mijn wandeling in Amsterdam

Dit was mijn eerste wandeling met WijnSpijs en ik ben fan! Mijn vriendinnen hadden al eerdere wandelingen gelopen en waren al enthousiast over dit concept, maar wat is dit een leuke dag uit! Voortreffelijke gerechten in combinatie met goede wijnen in leuke restaurants van Amsterdam! Ze houden rekening met dieetwensen, wat voor mij als vegetariër geweldig is. De wandelingen zijn geschikt voor iedereen."

Paula K.

Sep. 09, 2023

Geweldige middag in Alkmaar!

Fantastische middag gehad in Alkmaar. Heerlijke hapjes en bijpassende wijnen. De app maakte het makkelijk en leuk om door de smalle straatjes te lopen. We hebben nieuwe favoriete restaurants ontdekt en komen zeker terug bij WijnSpijs!

Sander van Bochove

Sep. 09, 2022

Third time's the charm!

Dit was onze derde Wijn en Spijs route en het blijft geweldig. Prachtige wijnen en heerlijke gerechten. Perfecte zondagmiddagbesteding voor wijn- en etenliefhebbers.

Frank Nieuwenhuis

Mei 05, 2022

Fantastische middag

Fantastische middag gehad. Heerlijke hapjes gegeten met bijpassende wijntjes. We eindigden bij Rosito's en hebben daar zelfs nog een "extra wijntje" gedronken om de leuke middag af te sluiten

F.J. Hazen

Mrt. 03, 2022

Leukste dag sinds lange tijd

Fantastisch concept! Leukste dag sinds lange tijd. Nieuwe dingen gegeten, heerlijk aangeschoten, en de stad waarin ik geboren en getogen ben herontdekt. En gewoon ontzettend gezellig. En we hadden mazzel met het weer! Gaan we zeker vaker doen! En misschien voor de gein eens in een andere stad... Maar, al om al, helemaal geweldig!!!

Sanne de Vries

Feb. 02, 2020

Top!

Wij hebben net de Wijn en Spijs wandeling in Nijmegen gelopen. Dit was alweer onze derde keer dat we hebben deelgenomen aan een Wijn en Spijs route. Als je van mooie wijnen en bijpassende heerlijke gerechten houdt, dan is dit een perfecte zondagmiddag besteding.