0

WijnSpijs Wandeling in Zwolle

Zondag 12 september van 12 - 17u

WijnSpijs Wandeling Zwolle

Op zondagmiddag 12 september 2021 is het weer zover. De WijnSpijs Wandeling strijkt neer in het prachtige Zwolle. De hoofdstad van Overijssel heeft zeer veel te bieden op culinair gebied. Dus laat je verrassen, terwijl je op ontdekkingstocht gaat door deze mooie Hanzestad. Wat mag je verwachten?

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring 
  • Een fijne wandeling door de stad

Deze wandeling is het leukst als je iemand meeneemt. Dus bel je familie of app je vrienden om samen met elkaar deze smakelijke ontdekkingsreis te beleven. Bezoek heerlijke restaurants langs de gezellige grachten in de oude binnenstad. Tijdens de wandeling kijk je gegarandeerd je ogen uit, want er is in Zwolle zoveel te beleven. 

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Let op! De wandeling staat in de voorverkoop, nog niet alle restaurants zijn bekend. Houd onze website goed in de gaten voor de laatste updates!

 

Tickets


    Tot 40 uur voor aanvang mag je kosteloos ruilen voor een ander evenementWij hebben nog geen andere data voor WijnSpijs Wandelingen in Zwolle.

Wij zijn wel druk bezig met de organisatie van nieuwe evenementen in Zwolle. Hou daarom onze agenda goed in de gaten. Of nog beter, schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief