WijnSpijs Wandeling Zwolle

WijnSpijs Wandeling Zwolle

Geniet van de perfecte mix van lekker eten, verfijnde drankjes en ontspannen wandelen – een onvergetelijke ervaring vol culinaire gezelligheid!

WijnSpijs Wandeling Zwolle
21 april
12:00 - 17:00
Tickets boeken
WijnSpijs Wandeling > Zwolle > Zondag 21 april

de line-up

Laat je verrassen door deze toprestaurants!

Je ontdekt zes superleuke restaurants, en bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn-spijs combinatie. Soms doen er meer dan 6 restaurants mee, wij maken dan een selectie voor je.

Beautanica

Beautanica

Ossenmarkt 9
Classy & Cool

Beautanica is een hip restaurant in Zwolle waar je kan genieten van de botanische sferen tijdens een shared dining concept vol gezelligheid! Daarnaast beschikt het over een wijnwand waar je ruim 64 verschillende wijnen op proef- half- en heel glas kunt proeven.

Lees meer... Minder...

De Nieuwe Keuken

Assendorperplein 9
Classy & Cool

Een hotspot die zeker niet van je lijstje mag ontbreken is de Nieuwe Keuken in Zwolle. Met de komst van De Nieuwe Keuken creëeren eigenaar Bas en chef-kok Peter een dynamische plek waar je heerlijk kunt vertoeven.

 

Bas en Peter vinden de verhouding tussen prijs en kwaliteit erg belangrijk. Peter maakt de meest heerlijke gerechten, die zoveel mogelijk duurzaam zijn. 

 

Of je nou voor een lekkere lunch, een heerlijk dinner of voor een drankje komt, je bent bij De Nieuwe Keuken van harte welkom! Kom, zoek een plaatsje en geniet! 

Lees meer... Minder...
Bistro Pampus

Bistro Pampus

kamperstraat 40
Knus & Gezellig

Aan de gezellige Zwolse grachtengordel kun je de knusse Bistro Pampus vinden. Een stukje Frankrijk, maar dan gewoon in Overijssel. De gerechten van Bistro Pampus worden op “ambachtelijke” wijze bereid in de keuken Probeer zekere eens de huisgemaakte wildkroketten, want die worden nog met de hand ‘gerold’.

 

Pampus leent zich uitstekend voor een gezellig dagje Zwolle. Zo kun je hier een boottochtje plannen, met tijdens de vaart een heerlijke picknicklunch. Geen zin in een hapje aan boord? Schuif dan na de tocht aan in het knusse Pampus en geniet van 15 % korting op de menuprijzen.

Lees meer... Minder...
Announcement
Nog niet alle locaties zijn bekend!
We zijn nog druk bezig met het afronden van de selectie bedrijven. Ben of ken jij een toffe zaak die hier tussen hoort? Laat het ons weten!

goed om te weten

Hoe werkt het eigenlijk, zo’n WijnSpijs Wandeling?

tickets

Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website. De verkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling. Daarna kun je ook niet meer annuleren! Na de betaling vind je je ticket in onze gratis app.

1

Wijzigingen

Als je je ticket(s) hebt afgerekend, en je ingelogd bent in onze app, zie je daar 1. Je ticket 2. Je allergieën 3. De restaurants Je ‘route’ is de volgorde waarin je de restaurant bezoekt. De allergieën en route kun je tot 48 uur vantevoren wijzigen.

2

tijdens de wandeling

Je wordt om 12 uur bij het eerste restaurant van je route verwacht. Daar laat je je ticket zien, en ga je lekker zitten. Als je klaar bent, loop je samen met je gezelschap zelf naar het volgende restaurant. Daar laat je je ticket scannen, geniet je van het eten en drinken, en ga je verder naar restaurant #3. Etcetera, etcetera.

3

Kaartjes kopen

69 Tickets boeken

Tot 40 uur voor de wandeling kun je kosteloos ruilen voor een andere wandeling

Stap 1 Inloggen
Stap 2 Aantal personen
Stap 3 Allergieën
Wachtwoord vergeten? Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!
Vorige
OK
Check je e-mail!

Als dit adres in ons bestand staat krijg je een mailtje met instructies. Vergeet niet je spam te checken!

Inloggen
Aantal personen
Je account
Aantal personen - +
$ Totaal Totaal 138
Vorige Volgende
Allergieën Je kunt deze informatie tot 48 uur voor de wandeling nog wijzigen.
Persoon 1
Persoon 2
Vorige Afrekenen

Zoek op de kaart

Een culinaire wandeling langs deze restaurants

onze gasten aan het woord

Wat vinden anderen?

Lisa

Nov. 11, 2023

Mijn wandeling in Amsterdam

Dit was mijn eerste wandeling met WijnSpijs en ik ben fan! Mijn vriendinnen hadden al eerdere wandelingen gelopen en waren al enthousiast over dit concept, maar wat is dit een leuke dag uit! Voortreffelijke gerechten in combinatie met goede wijnen in leuke restaurants van Amsterdam! Ze houden rekening met dieetwensen, wat voor mij als vegetariër geweldig is. De wandelingen zijn geschikt voor iedereen."

Paula K.

Sep. 09, 2023

Geweldige middag in Alkmaar!

Fantastische middag gehad in Alkmaar. Heerlijke hapjes en bijpassende wijnen. De app maakte het makkelijk en leuk om door de smalle straatjes te lopen. We hebben nieuwe favoriete restaurants ontdekt en komen zeker terug bij WijnSpijs!

Sander van Bochove

Sep. 09, 2022

Third time's the charm!

Dit was onze derde Wijn en Spijs route en het blijft geweldig. Prachtige wijnen en heerlijke gerechten. Perfecte zondagmiddagbesteding voor wijn- en etenliefhebbers.

Frank Nieuwenhuis

Mei 05, 2022

Fantastische middag

Fantastische middag gehad. Heerlijke hapjes gegeten met bijpassende wijntjes. We eindigden bij Rosito's en hebben daar zelfs nog een "extra wijntje" gedronken om de leuke middag af te sluiten

F.J. Hazen

Mrt. 03, 2022

Leukste dag sinds lange tijd

Fantastisch concept! Leukste dag sinds lange tijd. Nieuwe dingen gegeten, heerlijk aangeschoten, en de stad waarin ik geboren en getogen ben herontdekt. En gewoon ontzettend gezellig. En we hadden mazzel met het weer! Gaan we zeker vaker doen! En misschien voor de gein eens in een andere stad... Maar, al om al, helemaal geweldig!!!

Sanne de Vries

Feb. 02, 2020

Top!

Wij hebben net de Wijn en Spijs wandeling in Nijmegen gelopen. Dit was alweer onze derde keer dat we hebben deelgenomen aan een Wijn en Spijs route. Als je van mooie wijnen en bijpassende heerlijke gerechten houdt, dan is dit een perfecte zondagmiddag besteding.