Wittern Gallery
Wittern Gallery
Wittern Gallery
Wittern Gallery
Wittern Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant Wittern

Wittern bevindt zich op de Noordkade in Veghel. Op een plek waar de machines stil zijn komen te staan, laten de ondernemers van zich horen. Het historische, industriële gebied in Veghel is een plek geworden waar jong en oud, bedrijvigheid en vrijetijd en cultuur en food elkaar vinden. Ideaal voor een borrel, een hapje of een uitgebreid diner.

 

Wittern is er voor iedereen die houdt van het beeld van Italiaanse tafels vol familie, vrienden, mooie flessen wijn en heerlijk eten. Een restaurant voor de hele familie. Een plek waar kinderen een kindermenukaart hebben en de ruimte krijgen om te spelen, de ouders genieten van een goed glas wijn en opa en oma klassieke gerechten op de menukaart vinden.

 

Verschillende tijden komen hier bij elkaar: de industriële, toegankelijke ambiance wordt op de locatie van de oude mengvoederfabriek opnieuw gemixt met trendy en hippe ingrediënten en bouwstenen. Zeven dagen per week staat er een enthousiast en gemotiveerd team voor je klaar om je mee te nemen naar een culinaire oase.

Details van Restaurant Wittern

Openingstijden

Maandag vanaf 12:00
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?