Lekker uit eten, bij de beste restaurants

De leukste restaurants van Veghel

Alle restaurants die je hier vindt, hebben we persoonlijk uitgekozen!
Filters
Stijl
Prijs
Type

DIS

Verlengde Noordkade 18 5462 EH

DIS in Veghel ligt op een wel heel bijzondere locatie. Midden op het oude industrieterrein. Waar hier vroeger de meest uiteenlopende producten werden geproduceerd en opgeslagen, vergaap je je nu aan de weidsheid van de fabriekshal. Of, nog mooier, als de zon schijnt in het heerlijk toeven aan het terras vlakbij het water.
 

Bij dit bijzondere restaurant kun je genieten van verse gerechten, iedere dag anders! In het Frans betekent dis: vertel! En bije elke dis wordt er natuurlijk een prachtig verhaal verteld. Dit verhaal bestaat uit echte producten, die vol passie zijn bereid. 
 

Bijzonder aan DIS, is dat het restaurant is opgedeeld in twee stukken. In het middenschip van de fabriekshal kun je terecht voor heerlijke avondgerechten vanaf 10 euro. Perfect als lekkere hap na de borrel. Maar als je wat uitgebreider wilt dineren, neem je plaats in het 3-gangen restaurant.

 • Hip & Happening
 • Restaurant Restaurant

Wittern

Verlengde Noordkade 4 5462 GE

Wittern bevindt zich op de Noordkade in Veghel. Op een plek waar de machines stil zijn komen te staan, laten de ondernemers van zich horen. Het historische, industriële gebied in Veghel is een plek geworden waar jong en oud, bedrijvigheid en vrijetijd en cultuur en food elkaar vinden. Ideaal voor een borrel, een hapje of een uitgebreid diner.

 

Wittern is er voor iedereen die houdt van het beeld van Italiaanse tafels vol familie, vrienden, mooie flessen wijn en heerlijk eten. Een restaurant voor de hele familie. Een plek waar kinderen een kindermenukaart hebben en de ruimte krijgen om te spelen, de ouders genieten van een goed glas wijn en opa en oma klassieke gerechten op de menukaart vinden.

 

Verschillende tijden komen hier bij elkaar: de industriële, toegankelijke ambiance wordt op de locatie van de oude mengvoederfabriek opnieuw gemixt met trendy en hippe ingrediënten en bouwstenen. Zeven dagen per week staat er een enthousiast en gemotiveerd team voor je klaar om je mee te nemen naar een culinaire oase.

 • Knus & Gezellig
 • Restaurant Restaurant

Restaurant Hertog Jan

Hoofdstraat 6 5461 JE

Restaurant Hertog Jan bevindt zich in Hartje Veghel-centrum, gevestigd in een jaren ’30 pand in de hoofdstraat. Het sfeervolle restaurant heeft een warme uitstraling en is onlangs van binnen en buiten nog compleet verbouwd.

Hertog Jan serveert al meer dan 35 jaar diverse specialiteiten van de houtskoolgrill zoals Spare Ribs en Gamba’s. Er heerst een ongedwongen, gemoedelijke sfeer mede door een gastvrij en vriendelijk team in bediening en keuken. In de winter dineer je bij een van de warme open haarden en in de zomer geniet je van de beschutte, groene binnentuin of op het gezellige terras aan de voorzijde.

Nieuwsgierig geworden of trek gekregen? Een reservering vinden wij fijn om een mooi plaatsje voor je te kunnen vrijhouden.

 • Knus & Gezellig
 • Restaurant Restaurant

Santorini

Markt 7 5461 JJ

Midden op de markt van Veghel vind je het Griekse restaurant Santorini. Al jaren een vaste waarde in de horeca van Veghel. Hier wordt alleen premium vlees geserveerd, wat betekent dat er gelet is op hoe het dier heeft geleefd en welke voeding het heeft gekregen. Zo is het vlees extra bewust en extra lekker.

 

Naast een restaurant is Santorini ook een cocktailbar. Daar kun je terecht voor bijzondere cocktails die je avondje uit nog bijzonderder maken.

 

Authentiek Grieks eten volgens traditie. Geserveerd door lieve en gastvrije bediening die er altijd een feestje van maakt! Bij Santorini eet je niet, nee, daar tafel je lekker. Zo lang als het gezellig blijft!

 • Knus & Gezellig
 • Restaurant Restaurant

Sillyfox

Verlengde Noordkade 10-12 5462 EC

De jonge restaurateur Joppe Sprinkhuizen heet jou van harte welkom in zijn restaurant. Sillyfox doet met zijn naam eer aan iedereen die net een beetje anders is en anders durft te denken.

 

Kwaliteit, vakmanschap en een onvergetelijke culinaire ervaring staan hier centraal. Maar de ambitie, visie en kunde van Joppe is grootser! Hij doet het allemaal even anders. Geen tafellinnen, niet meer de ouderwetse etiquette; zoals recht inzetten. Geen extreme lange werkdagen. Een fijne werk en privé balans, een relaxte sfeer en high end food.

 

Kom snel eens dineren bij een restaurant dat met eerlijke en verse producten werkt. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Want hier worden de lekkerste gerechten vanuit het hart bereid.

 • Klassiek & Verfijnd
 • Restaurant Restaurant

Trattoria da Roberto

Deken van Miertstraat 1 5461 JN

Trattoria da Roberto vind je midden in het centrum van Veghel, in een pand dat al vaak genoeg is uitgeroepen tot het mooiste gebouw van de stad.

 

Wil jij Heerlijk ongedwongen genieten van de Italiaanse keuken? Dan is Trattoria da Roberto voor jou het juiste adres. Het concept is eenvoudig, de beleving fantastisch. Een warme, toegankelijke en ongedwongen plek waar je met vrienden, familie of collega’s smult van traditionele Italiaanse smaken.

 

Trattoria da Roberto serveert pure en ongecompliceerde Italiaanse gerechten. Zonder verspilling van eten maar mét de aandacht die de producten verdienen. Kortom: kwalitatief goed eten in een huiselijke sfeer.

 • Knus & Gezellig
 • Restaurant Restaurant

Brasserie Tadaa!

Markt 29 5461 JK

Bij Brasserie Tadaa! kan je genieten van moderne gerechten tijdens de lunch en het diner. Kan je niet kiezen? Je kan hier ook genieten van een avondvulle 7-gangen keuzemenu met van alles wat!

 • Classy & Cool
 • Restaurant Restaurant

Traiteur & Bistro Plank

Verlengde Noordkade 14 5462 EH

Bij PLANK kan je genieten van prachtige borrelplankjes en gerechten om samen te delen met een verhaal erachter. Liefde voor eten en gezelligheid staat hier centraal.

 

De gerechten zijn geïnspireerd en gebaseerd op vakantieplekken en -gerechten. Ze nemen je mee op een culinaire reis. Liever een lunch of diner plank om te delen? Laat je verrassen door de keuze van de chef met heerlijke hapjes en delicatessen.

 • Knus & Gezellig
 • Restaurant Restaurant

Culinair dagje uit

De leukste restaurants van de stad, op 1 heerlijke middag of avond?

Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.