0

Restaurants in Veghel

Zoek restaurants op:

En/Of op Prijsniveau

De leukste culinaire evenementen in Veghel:


WijnSpijs Wandelingen Surprise Dinners Walking Dinner

Restaurants op de kaart

Over restaurants Veghel

Veghel het stiekeme culinaire stadje, gelegen in het zuiden van Nederland is deze Brabantse plaats wat minder bekend maar zeker niet minder leuk

Parel t in groen hoe deze dynamische gemeente zich profileert en gezien de ligging is daarover geen woord te veel gezegd. Mogelijkheden te over voor een goede fiets- of wandeltocht in de omgeving., maar de de dorpskern leent zich ook uitstekend voor een fijne wandeling langs diverse winkels, terrassen en restaurants. Ideale plek om een culinaire wandeling te maken.

Cultuur- en natuurliefhebbers kunnen genieten van de mooie natuur en tientallen monumenten die de gemeente Veghel rijk is. En zich laten verrassen door onder andere mooi aangelegde parken, bossen en rivier de Aa. Kilometers aan wandelroutes langs kerkdorpen, over dijken en natuurgebieden.

Als je niet je eigen brood en gebak wilt maken, dan kun je natuurlijk altijd de culinaire wandeling door Veghel maken. Wandelen door het dorp en ondertussen bij diverse restaurants heerlijke gerechten met bijpassende wijn nuttigen. Een gastvrije manier om het mooie Veghel te leren kennen.