0


Bijzonder Bourgondisch

De Zwarte Vosch is een hippe, gastvrije bar waarbij je, net als in Spanje, van de bar pinchos kunt uitkiezen die vers worden bereid. Bij De Zwarte Vosch werken ze voornamelijk met seizoensgebonden en eerlijke producten. De meeste wijnen, bieren en cava’s worden speciaal voor uit Spanje geïmporteerd. En net zoals in Spanje, worden de gerechten in kleine porties geserveerd die ideaal zijn om te delen.

 

In Spanje is het alom bekende motto ‘samen eten’ geworteld in de samenleving, zo ook bij De Zwarte Vosch. Pinchos komen oorspronkelijk uit Noord Spanje en bij deze gerechtjes draait het allemaal om bijzondere combinaties en kwalitatief mooie producten. Je kunt ze zien als het luxe broertje van de tapas.

 

Dus als jij zin hebt om dat heerlijke Spaanse vakantiegevoel te beleven, maar op zoek bent naar iets specialer dan ‘all you can eat’ tapas, dan ben je bij de Zwarte Vosch aan het juiste adres. Hasta pronto!

 

Geschreven over restaurant De Zwarte Vosch

img

Om van te watertanden: Pinchobar De Zwarte Vosch heeft een nieuwe kaart - indebuurt Utrecht

Gerechten delen en smullen van meerdere hapjes per gang: wij zijn er dol op. Een plek waar je je wat dat betreft helemaal kan uitleven is Pinchobar De Zwarte Vosch. Je komt hier voor authentiek Spaanse tapas en heerlijke pinchos. Sinds deze week hebben ze er bovendien een gloednieuwe menukaart waar we niet naar kunnen kijken ...

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?