0


Hip & Happening

In dit bier- en spijsrestaurant wordt elke maand een nieuwe menukaart gemaakt! Werken met eerlijk eten en verse producten uit de streek, is in bar enrestaurant Beer& zeer belangrijk. Bij Beer& worden deze heerlijke gerechten gecombineerd met de lekkerste speciaalbiertjes. 

 

Een biertje uitkiezen wordt dan natuurlijk wel een hele opgave. Gelukkig komt het personeel van Beer& je graag aan tafel adviseren over de beste combinaties. Maar buiten lekker eten is er nog veel meer te doen bij Beer&. Wat dacht je van een bier- of whiskyproeverij. Ja, ook daarvoor ben je bij deze gezellige zaak aan het juiste adres.


Menu van restaurant
Beer&

Bites

Spiering
Kleine ziltige visjes in tempura beslag met dippertjes

€ 8.50


Hoofdgerecht

Pasteitjes
Met ragout van gerookte paling, zoetzure pompoen, crème van doperwt & gebakken spruitjes

€ 17.00


Nagerecht

Stroopwafel
Van kniepertjesdeeg met schuim van amarene kersen, kaneel ijs & ganache van pure chocolade

€ 7.00


Geschreven over restaurant Beer&

img

BEER& GRONINGEN: FINGERFOODS, VLEES, VIS EN BIER AAN DE GEZELLIGE KORREWEG

BIER, GEZELLIGHEID ÉN EEN FIJN TERRAS BIJ BEER&. Sinds midden juli vind je Beer& aan de Korreweg, een nieuwe prachtige aanwinst voor de stad Groningen. Het pand is volledig opgeknapt en doet fris aan met wat het voorheen was. Wanneer je aankomt valt het gezellige pand op de hoek meteen op. Een lekker ruim terras

hotspotjes.nl

img

Recensie: Beer& | De Smaak van Stad

Aan de Rodeweg, net om de hoek van de Korreweg, is met de komst van speciaalbier-eetcafé Beer& ; een hip horecastreekje ontstaan. Maar is hip ook lekker?

www.desmaakvanstad.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?