0


Classy & Cool

In het zuiden van het altijd gezellige Breda, vind je Restaurant Uijttewaal. Geef je over aan de gastronomie van de twee broers die dit restaurant bestieren. Sven zorgt voor de mooiste en lekkerste gerechtjes en Lars maakt het compleet met zijn advies over wijnen. 

 

Bij Uijttewaal is geen dag hetzelfde. De broers laten zich maar al te graag leiden door het weer, de seizoenen en door inspiratie, waarmee ze zelfs zichzelf af en toe verrassen. Geen vaste kaart dus, maar wensen kunnen altijd besproken worden. 

Laat jezelf verleiden door de heerlijke wijn-spijs combinaties, zelfs met de meest exclusieve wijnen, die je ook per glas mag bestellen. Hier ga je altijd met vlinders in je buik naar huis! 


Menu - restaurant Uijttewaal


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 40,00

Geschreven over restaurant Uijttewaal

img

Restaurant Uijttewaal neemt de plek in van MeinesZ in Breda | bndestem.nl

BREDA - Restaurant Uijttewaal opent vanaf zaterdag 26 mei de deuren aan de Ulvenhoutselaan in Breda. Op de plek waar voorheen restaurant MeinesZ was gevestigd, beginnen voormalig 'Mijn Tent is Top'-winnaars Sven Uijttewaal en Geertje Klijn een lokaal voor eerlijk en biologisch eten. Arjen Meinesz sloot eerder dit jaar de deuren van zijn restaurant. Na ruim zeven jaar was hij toe aan een andere uitdaging. Chefkok Sven Uijttewaal en vriendin en gastvrouw Geertje Klijn nemen nu het stokje over. Het stel wierf landelijke bekendheid toen het in 2007 het tv-programma Mijn Tent is Top van Herman den Blijker won, met restaurant Coquille in Den Bosch. Tom Hayes 23-05-18, 22:25 Laatste update: 12:00 Bron: BN DeStem

www.bndestem.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?