0


Knus & Gezellig

Tapperij Het Veulen staat voor meer dan een pilsje pakken of een wijntje drinken. Het is een plek waar mensen graag afspreken of elkaar spontaan ontmoeten. Al meer dan een kwart eeuw is dit een heel fijn en beroemd borrelcafe met een grote liefde voor speciaalbier. Er is zelfs een eigen bier, Veulen Blond! 

 

Verder staat Het Veulen ook bekend om het ruime assortiment aanbieren. En dan hebben ze het niet alleen over de geijkte merken en soorten van onze zuiderburen. Bij Het Veulen zijn ze best trots op hun ‘zwarte lijst’. Daarop prijken gerenommeerde speciaal bieren afkomstig uit alle delen van de wereld.

 

Beter kun je het niet hebben! Gezellig in het cafe zitten en genieten van de lekkerste zelf gebrouwen speciaalbieren. Neem er nog een borrelplank bij en je avond is compleet! 

Geschreven over restaurant Tapperij Het Veulen

img

Interview: Café Het Veulen, Den Bosch

Bijna een kwart eeuw runde Wiggert Mes café Het Veulen in Den Bosch, een eeuwigheid in het land van de natte horeca. Met hard werken, een passie voor speciaal bier en een beetje geluk groeide Het Veulen uit tot een volwassen borrelcafé met een een

www.decafekrant.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?