0


Hip & Happening

Restaurant Kruydt is een plek waar historie en culinair genieten bij elkaar komen. Het restaurant is namelijk gevestigd in het voormalig artilleriedepot. Nu een gezellig binnenpleintje achter de historische Paardenmarkt.

 

Het menu wisselt regelmatig en wordt samengesteld op basis van seizoensproducten. Daarnaast worden alle wijnen geschonken in kristallen glaswerk van de hoogwaardige glasfabrikant Riedel. Deze glasmaker uit Oostenrijk maakt voor iedere wijn een ideaal eigen glas, de beste manier om optimaal te kunnen genieten van de geur en smaak.  

 

Of je nu voor lunch of diner komt, in de zomer of in de winter, het is altijd een goed moment voor Kruydt.


Menu van restaurant
Kruydt

Voorgerecht

Kalf en krab
Salade van krab, groene appel, avocado, kalfsmuis, ketchup van gerookte tomaat en sap van selderij

€ 14.50


Tussengerecht

Dumplings
Grote zeegarnaal, krokante groenten, Japanse radijs, tom kha khai

€ 12.50


Hoofdgerecht

Lams dikke lende
Met pistache, krokante polenta, dopgroenten, korma van bloemkool en eigen jus met tandoori

€ 23.50


Dessert

Crème van witte chocolade
Krokante cannelloni, verveine, rood fruit, lemon curd, witte chocolade crumble, roomijs van dragon en vanille

€ 12.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 42,00

Geschreven over restaurant Kruydt

img

Restaurant Kruydt aan de Paardenmarkt is open en zo ziet het eruit - indebuurt Delft

We hebben er een splinternieuw restaurant bij in Delft! Restaurant Kruydt opent maandag aan de Paardenmarkt op het terrein van het voormalige artillerie depot. Wij keken alvast eventjes binnen.

indebuurt.nl

img

Gelukkig knalt het nu in de keuken van Kruydt

Kruydt is de nieuwe horecababy van uitbater chef-kok Jan-Pieter Both (onder meer van De Waag in Delft) en Dennis Vos (bekend van het Delftse restaurant Van der Dussen)

www.ad.nl

img

Dit restaurant is nog maar een jaar open en krijgt nu al fantastische recensies - indebuurt Delft

Maar als je kijkt naar de hoeveelheid positieve recensies van onder meer de Gouden Pollepel, Gault Millau en de WijnSpijs Magazine, zou je denken dat de zaak al járen een gevestigde naam is.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?