0Hip & Happening

Nieuw geopend in april 2018! Restaurant de Kruydt is een plek waar historie en culinaire genieten bij elkaar komen. Het restaurant is namelijk gevestigd in het voormalig Artillerie depot. Het menu wisselt regelmatig en wordt samengesteld op basis van seizoensproducten. Daarnaast worden alle wijnen geschonken in kristal Riedel glaswerk. Deze glasmaker uit Oosterlijk maakt voor iedere wijn een ideaal eigen glas, de beste manier om optimaal te kunnen genieten van de geur en smaak.  

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,50

Geschreven over restaurant Restaurant Kruydt

img

Restaurant Kruydt aan de Paardenmarkt is open en zo ziet het eruit - indebuurt Delft

We hebben er een splinternieuw restaurant bij in Delft! Restaurant Kruydt opent maandag aan de Paardenmarkt op het terrein van het voormalige artillerie depot. Wij keken alvast eventjes binnen.

indebuurt.nl

img

Gelukkig knalt het nu in de keuken van Kruydt

Kruydt is de nieuwe horecababy van uitbater chef-kok Jan-Pieter Both (onder meer van De Waag in Delft) en Dennis Vos (bekend van het Delftse restaurant Van der Dussen)

www.ad.nl

img

Dit restaurant is nog maar een jaar open en krijgt nu al fantastische recensies - indebuurt Delft

Maar als je kijkt naar de hoeveelheid positieve recensies van onder meer de Gouden Pollepel, Gault Millau en de WijnSpijs Magazine, zou je denken dat de zaak al járen een gevestigde naam is.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?