0


Klassiek & Verfijnd

In het prachtige, monumentale pand aan het Klokhuisplein huisvest sinds 2018 ML. Een plek waar je heerlijk kan eten, borrelen, feesten, vergaderen en overnachten.

 

Restaurant ML bevindt zich op de binnenplaats van voormalige drukker Johan Enschedé en in de oude stijlkamer van het voormalige woonhuis zijn familie. Het decor is strak en modern en vormt een prima achtergrond voor de culinaire sensaties die chef-koks Mark Gratama en Kevin Kion en hun keukenteam presenteren.

 

Naast het restaurant kun je ook terecht bij de bistro. Hier geniet je van een goede kop koffie of een heerlijk ontbijt of lunch. Ook voor de borrel na het werk, is de bistro het juiste adres! Let overigens op dat het restaurant op zondag en maandag gesloten is! De Bistro en de Bar zijn altijd open.

Geschreven over restaurant ML

img

Binnenkijken bij vernieuwd en uitgebreid ML in Haarlem

Sterrestaurant ML is verhuisd en opende onlangs haar deuren aan het Klokhuisplein in Haarlem. Het restaurant is uitgebreid met hotelkamers, een bistro, een bar en zalen en gaat verder onder de naam ML in Haarlem. ML in Haarlem (één Michelinster) is verhuisd en is nu gevestigd in het monumentale 18e eeuwse pand van de voormalige drukkerij en lettergieterij van de Koninklijke Joh. Enschedé. Voorheen zat hier Café Top 100-deelnemer hotel-restaurant Stempels.

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?