0


Bijzonder Bourgondisch

Così ligt aan de rand van het mooie centrum van Arnhem, vlakbij Musis Sacrum. Dit knusse gezellige restaurant biedt heerlijke authentieke gerechten, natuurlijk van Italiaanse bodem. 

 

In dit Italiaanse restaurant kun je genieten van de authentieke Italiaanse keuken met mooie bijpassende wijnen. Schuif jij binnenkort bij ons aan voor bijvoorbeeld een pizza Salsicce Piccante of een pasta Linguine alle Vongole?

 


Menu - restaurant Così


Geschreven over restaurant Così

img

ZafVino neemt Cosi over | gelderlander.nl

ARNHEM Horeca-ondernemer Zaf Gobel neemt trattoria & pizzeria Così aan de Velperbuitensingel 18 in Arnhem over. Deze week koken de oude eigenaren nog voor de gasten, daarna is de zaak tot 1 mei gesloten. Is er reden tot paniek ? Geenszins!' schrijft de nieuwe eigenaar op Facebook. 'Het concept van Cosi wordt door ons overgenomen, aangezien wij volledig geloven in dit concept op deze locatie.' Gobel is tevens eigenaar van wijnbar ZafVino aan de Zwanenstraat en Traiteur ZafVino aan de Kerkstraat in Arnhem. ZafVino is verheugd dat zij het concept heeft kunnen overnemen van de werkelijke oprichters en bedenkers. Wij hebben zeer veel respect voor de manier waarop zij hun bedrijf met passie en liefde voor kwaliteit hebben opgebouwd. Nog belangrijker; de band die zij hebben opgebouwd met hun brede kring aan trouwe gasten. Een prachtig voorbeeld van de verbindende factor dat een restaurant kan zijn. Een plek waar mensen kunnen genieten van mooie gerecht... Berendien Tetelepta 17-04-18, 16:01 Bron: De Gelderlander

www.gelderlander.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?