0


Hip & Happening

Laat je culinair verrassen in The George. Chef-kok Dylan van Hirtum en zijn keukenbrigade, doen hun uiterste best om jou eens goed in de watten te leggen.

 

Geniet hier, in Oisterwijk, op elk moment van de dag van heerlijke internationale specialiteiten. Onder het genot van een kop koffie, een lekkere lunch, middagborrel of diner, hier voel je je altijd op je gemak. Oh ja, in de zomer kun je hier heerlijk bijkomen op het fijne terras.

 

Het menu van Restaurant The George is geïnspireerd door de seizoenen. De signatuur van chef-kok Dylan is het koken met biologische groenten en kruiden uit eigen kas. Maar als vleesliefhebber kom je ook ruim aan je trekken!

 

Wat dacht je van Dry-Aged Herefords rund, dat wordt bereid in de Big Green Egg. En wist je dat er samengewerkt wordt met de Oisterwijkse meesterpatissier Robèrt van Beckhoven van ’Heel Holland Bakt’? Als dat niet smikkelen wordt?


Menu van restaurant
The George

Voorgerecht

Heilbot
Met biet, zeewier en rammenas

€ 16.00


Hoofdgerecht

Fazant
Met zuurkool, aardappel, spek, foelie en appel

€ 23.00


Nagerecht

Pompoen
Met chocolade, karamel en peper

€ 10.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Geschreven over restaurant The George

img

Nieuwe gastronomische erkenning voor Oisterwijk! | Oisterwijk Nieuws

Bezoek Oisterwijk Nieuws en Uitpunt voor gemeente Oisterwijk Heukelom Moergestel Haaren met Visit Brabant recreatie evenementen agenda

www.oisterwijknieuws.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?