0


Classy & Cool

Op één van de mooiste plekjes in Zwolle, aan het water op de Pannenkoekendijk ligt Brasserie De Hofvlietvilla. Vroeger was het gebiedje waar het restaurant is gevestigd ook een écht eiland, maar sinds de demping van het Smalle Gat verbonden met het vaste land. Toch is het eilandgevoel, met al z’n natuur, nooit ver weg.

 

Dit groene karakter van Nieuw Hofvliet is niet alleen buiten de brasserie terug te vinden. Ook in de huisstijl, op de website en in het interieur is ervoor gekozen om met groen te werken. Sinds 2015 kan je in deze gerestaureerde villa heerlijk genieten van een hapje, drankje, lunch of diner. Het team van Brasserie De Hofvlietvilla staat klaar om jou culinair te verwennen!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Geschreven over restaurant Brasserie De Hofvlietvilla

img

Zwolse mysteries: welk verhaal schuilt er achter de Hofvlietvilla? - indebuurt Zwolle

We behandelen wekelijks een vraagstuk waarvan je je misschien altijd al hebt afgevraagd hoe het zit. Deze week: wat is het verhaal achter de Hofvlietvilla?

indebuurt.nl

img

Brasserie De Hofvlietvilla - indebuurt Zwolle

Brasserie De Hofvlietvilla is een karakteristieke villa die aan de stadsgracht ligt. In 2015 gerenoveerd en uitgebreid met een luxe, trendy serre. Je kunt er lunchen en dineren.

indebuurt.nl

img

Culinair Zwolle | Brasserie de Hofvlietvilla

Het is op vele fronten prima vertoeven in de luxe Brasserie 'De Hofvlietvilla'...prachtig gerenoveerd, uitgebreid met een serre en mooi gelegen aan de Zwolse stadsgracht. U kunt hier terecht vor lunch, diner, vergadering, feestje of meeting, danwel voor een lekkere kop koffie/thee met dagelijks ver geleverd gebak of een hapje en een drankje in de Villa, Serre of op het groene terras aan het water.

www.culinairzwolle.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?