0


Classy & Cool

De Veestallen straalt warmte en gastvrijheid uit. Op deze plek waar zich vroeger veestallen bevonden kun je nu gezellig lunchen, borrelen en dineren in een eigentijdse setting. Er is een gezellig terras voor de deur, met grote arcadebogen en een heerlijke loungebank. Zo wordt het in een bleek winterzonnetje nog lekker buiten zitten!

 

Iedere maand wordt bij De Veestallen een nieuw verrassingsmenu en nieuw groepsmenu gepresenteerd. Dat betekent dat je elke maand weer iets nieuws tegenkomt. Naast de gebruikelijke lunch- en dinerkaart, organiseert De Veestallen ook BBQ’s met lekker weer, high teas en de zogenoemde ‘walking dinners’. Snel eens langsgaan dus!


Menu van restaurant
De Veestallen

Voorgerecht

Rilette schelvis
Tartaar van zacht gegaarde schelvis, rivierkreeft staartjes, wortelcouscous, tandoori crème venkel en oesterzwam

€ 14.50


Hoofdgerecht

Eendenborstfilet & boutje
Gebakken eendenborst, gekonfijte eendenbout, mousseline van zoete aardappel venkel & sinaasappel, chioggia biet, Singapore lak en gezouten citroen

€ 24.50


Nagerecht

Perziktaartje
Perzik, perzik compote, pecannoot crumble, yoghurt ijs en een gel van perzik

€ 9.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 29,00

Geschreven over restaurant De Veestallen

img

Foodblog: Dineren bij gloednieuw restaurant De Veestallen

Een oud pand in een nieuw jasje, heerlijke visgerechten én uitstekende gastvrijheid. Dan hebben wij het natuurlijk over De Veestallen. Bij De Veestallen kun je terecht om een kopje koffie te drinken en de krant te lezen, te lunchen, uitgebreid te dineren of zelfs die al jaren uitgestelde borrel te organiseren.

www.stappen-shoppen.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?